meryem uzerli

0 /
independence
gozlerinin rengine, baki$larinin derinligine, enfes aksanina kurban oldugum oyuncusu. bu dizi ile parlar, yarin yemek programi sunarsa editlerim ben bu entryi, söver dururum yemin ederim.
independence
rolunun hakkini cidden veriyo amenna ama $u anda tum turkiye kendisinden nefret ediyor, o nasil olacak hacim? ne kotu bi$i lan bu, yarin oteki gun cahilin teki keser bu kadini osmanliyi sen parcaladin kahpenin dolu diyerekten.
epikuros
gözleri belirgin şekilde iridir. hatta bir gözü öbüründen daha iridir. diğer gözde de yüzdeki konumu itibariyle yaklaşık 12,5º ’lik bir eğrilik vardır. bildiğin ayıplı mal.
eflatun
mümkünse bağırmasın bu kadın.gerçekten çok kötü bir sesi var.ama oyunculuğunada ses etmiyorum güzel oynuyor hatun.
orqn
bütün yakın arkadaşlarının alkolik olduğunu tahmin ettiğim kadındır kendisi. ayık kafayla çekilecek gibi değil.
independence
hicbir $eyini sevmiyorum boyle sarilirken ortaya cikan cekiciligi haric. kadin dedigin boyle olacak arkada$im. kisik bir ses tonuyla seksi seksi konu$acak, sarilirken vucudunun her yanini erkege yaslayacak, opu$urken utanmayacak ellerini kullanip erkegin ba$ini(ba$ lan, bildigin kafa, aklin ba$ka yerlere gitmesin) ok$ayacak. hep guzel $eyler bunlar.
pshkae
hürrem sultanın görünüşüne gayet uygun bir oyuncu. cast seçimlerini kim yapıyorsa buradan ellerinden öperim
goshenit
içten gülebilen tek oyuncu. ayrıca karakterinin getirisi olan mimiklerini güzel gözükmicem korkusuyla asla ve asla esirgemiyor. kısacası rolünün hakkını veriyor. öperim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol