hurriyet.com.tr

independence
hürriyet gazetesinin internet sitesi.

bu sitede manyakcasina bir eksiklik var ve halen kimsenin farketmemesi cok ilginc. site icerisinde bulunan web tv $eysinden guzel videolar izleyebiliyorsunuz evet ama eger videolari full screen yaparsaniz sayfadan cikmaniz icin olmasi gereken herhangi bir tu$ yok ortada. eger escape tu$unuz cali$miyorsa ve siradan bir ev kullanicisiysaniz, yani o durumda ne yapmaniz gerektigini bilemiyorsaniz sictiniz, ancak makineyi resetleyerek kurtulabilirsiniz bu durumdan. cok sacma.

http://www.hurriyet.com.tr
tasarimharikasi
#983721

şuan bu entrydeki durumu yaşıyorum. video izlerken içerde kaldım çıkamıyorum lan. yardım edin. reset tuşu da yok bende. fişe de elim yetmiyo. amk çok karanlık...
independence
yeni hali cok $ik olmu$. gerci bu tasarim sanki daha once milliyet’te kullaniliyor gibiydi, yanli$ hatilriyor olabilirim, bakmaya da u$endim $imdi.
independence
dun yayinladigi haberin sadece ba$ligini degi$tirerek ayni icerikle yeni bir habermi$ gibi sunmasi can sikici. bu memlekette sanki haber kitligi ya$anirmi$ gibi. editorlerin u$engecligi olsa gerek.
independence
her 1,5 dakikada bir kendini refreshleyen site. boylelikle ba$indan sonuna kadar tum haber ba$liklarina rahar rahat bakmaniz neredeyse imkansiz.

ayrica sanirim turkiye’de en az guncellenen internet gazetesidir bu site. e bu kadar az guncelleyecekseniz 1,5 dakikada bir refresh ne alaka? yapmayin boyle, kiririm kalbinizi.
independence
o kadar berbat editörleri vardır ki ancak o kadar olur. inan bana her yabancı ismi istisnasız yanlış yazarlar, her yabancı ismi sitede okuduğumda doğrusunu google aracılığı ile bulmak zorunda kalırım. en son iron maiden’in eski davulcusunun ölüm haberini verdiler ki eski davulcunun ismi clive burr’dur ancak sitede geçen isim cilve burr şeklindeydi. işine bu kadar saygısız bir başka editöryer kadroyu ben bir başka yerde duymadım görmedim.
independence
bu siteyi yoneten editor falan kimse onu allaha havale ediyorum. su anda hangi linke tiklarsan tikla index sayfasina gidiyor. nasil bir malliktir bu, nasil bir is bilmezliktir anlamak cok guc. turkiye'nin en cok okunan internet sitesinde olana bak.

artik site yetkilisi maasini mi alamadi, aksam e$i ile kavga mi etti ne yaptiysa.
independence
hürriyet gazetesi doğan holding bunyesinden cikip el degistirdikten kisa bir sure sonra okumayi tamami ile biraktigim gazete sitesi.

sözcü candir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol