bilgi sözlük eski günlerine döndü zirvesi

instrument
zamanı ve mekanı herkesin ortak fikriyle kararlaştırılacağı bir zirve yapmamız güzel olur diye düşünerekten bu fikri ortaya atıyorum. hem eski hareketli günlerine dönmesini kutlar hem de yeni gelen yazar arkadaşlarla tanışmış oluruz. eskiden sözlük yazarlarının hemen hepsi birbirini birebir tanırdı. bu gerçekten mükemmel bir duygu. bak şimdi yine duygulandım. bu sözlüğe sözlük diyip geçmeyin arkadaşlar. misal ben bu sözlükte çok arkadaş kazandım. sevgililerim oldu, seviştiklerim oldu, dostlarım oldu, kardeşim, abim, ablam yerine koyabilecek kadar çok sevdiğim insanlar tanıdım.

velhasıl bir zirve iyi gelir bize.
sipsi
#982922

zirve fikrini ortaya atan instrument olduğuna göre hesabı da o ödeyecektir herhalde. davete icabet ederim, içebildiğim kadar içer tek kuruş ödemeden kalkar giderim. bana ne be, instrument babamın oğlu mu? akrep var cebimde, evet.
independence
"belki" on kelimesi ile gelebilecegini belirtenlere ba$tan kil kaptigim zirve organizasyonu. belki ne lan, zannedersin ki bizim icin bir $ey yapmaya davet ettik insanlar. geleceksin iceceksin egleneceksin, olay bu. hey allam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol