sözlüğe ilk girdiği entryler

0 /
independence
bir suredir aklimda olan ancak bu geceye kismet olan bireyin ki$isel sayfasinda yer alan yeni istatistiksel ozellik. entrylerin altinda bulunan "kim" butonuna(kendinizle alakali olan) tikladiginiz zaman sekmelerin icerisinde kar$iniza cikacaktir.
independence
kendi yazdigim entrylere baktim da bir anda, ilk yazdigim 13. entry $u $ekilde;

ba$lik: ku$

entry; kanatlari olan hayvanlar.ucuyo falan bunlar boyle.

o zamanlarda yuzeyselmi$im.
orqn
şunu fark ettim ki; şimdi sözlüğe bir yazar gelse, benim ilk entrylerime benzeyen 3 adet entry yazdığında 4. yü yazmadan uçar giderdi.

eskiden daha ılımlıymış moderasyon.
sipsi
zaman beni hiç değiştirmemiş, ben bunu anladım. bunu görmeme yardımcı olan independence’a en derinden teşekkürlerimle:

1. öpüşürken sevgilinin burnunun akması/ (entry $u $ekilde..)

burnu akan taraf akıntıyı fark ettiği anda öpme işlemini partnerinin boyun bölgesine doğru kaydırarak bu sorunun üstesinden gelebilir. boyun bölgesini öpmeye başladığınız partneriniz ıslaklığın tadını alamayacağından sümüğü tükürükten ayırt edemeyecektir. iyice bir silin oralara, sonra tekrar dudaklarına yapışabilirsiniz, keyif sizin tabi. pisim evet...

2. öpüşürken gözleri kapatmak/ (entry $u $ekilde..)

olmazsa olmaz değildir.. hatta bazen olmaması daha güzeldir.. adamın aşk-şehvet-tutku arasında gidip gelişini yüz kaslarının kasılmasından anlayabilirsiniz..
independence
bir canavar yaratmi$im, sonradan farkina vardim.

bugun "lan ne iyi bir yazar be" dedigimiz ki$ilerin mazilerini kurcaladigimizda icinden ne cevherler cikiyor. misal minicik bir hatada houston houston dola$ip imla hatasini duzelttiren sevgili esrakesh ilk zamanlarinda tam bir nokta(.) du$maniymi$.

ps: entrylerini hic editlemesin yemezler.
zotac
ilk entrylerimde hiç hata yapmadığımı göstermiş, zaten mükemmel olan beni tamamen kusursuz kılmıştır. noktalama desen tam yerlerine koymuşum, kural desen mına koymuşum. o derece uymuşum yani.

şaka lan şaka. rezillik diyo boyu, az daha memleketi terk edecektim.
yaranın kabuğunu kaldırmak gibi bir eklenti olmuştur. insanın içi acıyor ilk entryleri görünce o derece.
independence
kendi adima anladim ki 2004 senesinde noktadan sonra bo$luk birakmak falan hak getire. bu rezilligi sergilemek adina hic edit yapmiyorum(binlerce var lan hangisine yapayim).
atacamadesert
sözlğe ilk enrty gırerkene yatığım hatalardn dolayı pişmn dehilim. o günler brnim bu güblere gelmem, sağşamıştır ne yaln söliyim.
epikuros
o zamanlar moda mıydı akım mıydı bilmiyorum, paso sıkmışım. a’ya b demişim, b’ye a, marifetmiş gibi. harf oyunlu başlıklar, akım derken bokum demeler... bir modaya kurban gitmişiz işte. o günün şartlarında geçerli şeylerdi, yine olsa yine yapardım illaki.
independence
cok malmi$im o zamanlar ben ya. sen kalk sozlugun ilk entrysi olarak "sozlukte olmasi gerekenler" ba$ligini ac ve yaz. lan romantik bir $eyler yazar insan ne bileyim klas bir $eyler yazar. bak elin oglu pena yazmi$, sen kalkmi$sin sozlukte olmasi gerekenler basligini acip ona yazmissin ilk entryini. vay arkada$ ya, ne gerizekaliymi$im yeminlen.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol