öz kızına tecavüz eden orospu çocuğu baba

independence
bugun yine gazetelere konu olan pek cok babadan bir tanesi.

öz kizina yillarca tecavuz etti.

haber bu. $imdi sozlugun sahibisin, ornek olman lazim, daha edepli konu$man lazim demesin kimse, kimi zaman diyen cikiyor da o yuzden soyluyorum, ben de insanim, benim de sinirlerim kimi zaman gotumden $im$ekler e$liginde cikiyor.

bu baba bir orospu cocougudur ve haberde bahsi gecen kiz henuz 14 ya$indadir. ustelik senelerce ili$kiye girmi$ kizi ile. bugun 14 ya$inda olan kiz senelerce kac ya$inda kurban kaldi bu tecavuzlere, bir de o yonden du$un.

son olarak ister oz kizina olsun, ister x ki$iye olsun, tecavuz eden bir insan orospu cocugudur. aslinda ba$ligin tam tanimi bu olsa gerek.
zotac
dikkat, bu entry feci halde küfür içermektedir.

böyle bir yaratık ile değil baba sıfatının, insan sıfatının bile aynı cümlede kullanılması caiz değildir.

bu yaratığı halka açık yerde skeceksin afedersin. ve bunu hd kalitesi ile kayıt altına alıp, gelecek nesillere dahi izleteceksin ki, alem etkiye tepki nedir öğrensin. bu da yaptıklarını içinde hissetsin bir daha unutmasın.
ama öyle bir kere skmeyeceksin, ve insan gibi de skmeyeceksin. doğurana kadar skeceksin hem de.
daha ne diyeyim ki. kelimeler anlatamayacak sonuçta.
esrakesh
bir de bunu kızım bakire mi kontrol etmek için yaptım diye yüzsüzce bir bahanenin ardına sığınıp kendini savunan şerefsiz versiyonu vardır:

http://www.hurriyet.com.tr/kadin/6278007.asp?gid=159
nerobianco
orospu çucuğu diye sıfatlandırmak yerine bunu kırık cam şişeye oturtmak gerekir. kanlar içinde götüne giren cam şişelerin acısını hissederken bakalım küçük kız hayali kurabilecek mi yavşak.
independence
bu ba$ligi 2010 senesinde ben acmi$im. 2010 senesinde de bu ulkede bu tur $erefsizlikler oluyormu$. sene 2012 ama degi$en bir $ey yok, bu orospu cocuklari halen oksijen tuketmeye devam ediyor.

14 ya$inda bir genc kiz. 5 ya$indan beri babasinin tecavuzune ugruyor. baba da uvey falan degil ha, bildigin kizin oz babasi. kiz daha once $ikayette bulunsa da bekareti esnek oldugu icin bakiredir raporu veriliyor ve devlet kiza inanmiyor. baba aklaniyor ve tecavuze aynen devam. daha sonra gidilen bir ba$ka jinekolog bekaret zarinin esnedigini ancak delinmedigini belirtiyor fakat degi$en bir $ey yok. tecavuzler ayni hizda devam ediyor.

kucuk kiz konuyu dayisina anlatiyor ve bir gizli kamera verilirse bunu kanitlayabilecegini soyluyor. dayisi internetten satin aldigi sat $eklindeki gizli kamerayi kiza yolluyor ve kiz cok $ukur nihayetinde tecavuzu kameraya kaydediyor.

baba yeniden yargilaniyor, bu sefer kanitlar da var. nihayet baba tecavuz ile alakali en ust sinir olaran 30 sene hapis cezasina carptiriliyor, cezasinda indirim de yapilmiyor.

bu $erefsiz adam 30 sene hapis yatacak ama o kucuk kiz ya$adiklarinin psikolojik travmalarini hayatinin sonuna kadar uzerinde ta$iyacak.

haberin detaylari;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22035871.asp
elma sekeriiii
allah belasını verir, en kısa sürede cezaevi köşelerinde şişlenir inim inim inildeyerek son nefesini verir inşallah şerefsizin evladı piç kurusu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol