15 aralık 2010 başbakanın odtü ye gelmesi

esrakesh
tübitaktaki bir toplantı için başbakanın 500 kusur polisle birlikte gerçekleştirdiği eylemdir. lakin hiç bir şekilde odtü ahalisinin bu ziyaretten haberi olmamıştır ta ki o kadar polisi sabah saatinden görene kadar.

polis kendine yakışır bi şekilde öğrencisin sözlü eylemine biber gazı bombası atarak cevap vermiştir.

gözümün önünde olmasa bu kadar hak vermezdim öğrencilerin polisi kampüsten kovma isteğine, ofislerimiz bile biber gazı doldu genzim acıyor nefes alıp verirken düşünün artık öğrencilerin halini.
esrakesh
gövde gösterisidir son günlerdeki yumurta olaylarına karşı benim nazarımda, geldiğini sır gibi sakladığı için öğrenciler de koordine olamamıştır. odtü duman altı oldu ortalık karıştı yarısının rte nın geldiğinden haberi yok o derece, zaten bizler de sabah sabah bazı yolları kapatmış onlarca polisi görünce anladık.
independence
haberlere gore ogrenciler apar topar polis araclarina bindirilerek karakola goturulmu$ler. 12 ogrenci gozaltina alinmi$.

+ protesto bir insanin en demokratik hakkidir.(powered by recep tayyip erdogan)

vay arkada$.
esrakesh
rektör ahmet acar, recep tayyip erdoğan’ı protesto eden öğrencilere polisin uyguladığı şiddeti kınadığını belirterek, "üniversitemizin faaliyetlerini durduracak noktaya getiren bu toplantı nedeniyle öğrencilerimize polisin uyguladığı şiddetti üniversite olarak kınıyoruz. protesto her insanın olduğu gibi öğrencinin de en doğal hakkıdır" diye açıklama yapmıştır.
esrakesh
şaşırdığım orda olan tv kanalları çektikleri görüntülerde işin aslını gösterecek 10 sn lik bile bir şey yayınlamadılar. yandaş medya dedikleri bu olsa gerek.
independence
protestolarda gozaltina alinan ogrenciler serbest birakilmi$lar, ilginc. oysa ben en az 6 tanesi icin 5 er sene hapis bekliyordum ki bundan sonra demokratik hakkini kullanmaya kalkanlara gozdagi olsun.

demokratik hak ne lan! koyun gibi ya$a i$te ne hakki ne hukuku!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol