profillerine kendi resimlerini koymayan kızlar

mitili
çirkin veya şişmandırlar. hatta bazen her ikisi de.

profil fotoğrafı olarak 10-17 yaş arası kızların genç kız dergilerinden kesip dolaplarına yapıştırdıkları resimleri, bebek resimleri, veya ıslak kuma çizilmiş kalp resimleri falan kullanırlar. genelde yalnız başına bi kız çocuğunun resmedildiği bi çalışmayı tercih ederler. hani "masum, kırılgan, yalnız" gözüken.

işin ilginç tarafı ben böyle kızları çirkin olup yine de kendi fotoğraflarını kullanan özgüvene sahip kızlara göre daha çok severim. uzaktan severim tabi. görüntü kirliliği yaratmıyorlar en azından.

bu kızlar neden kendi fotoğraflarını koymadıklarını sorduğunuzda kendilerini ifşa etmek istemediklerini söylerler ama fotoğrafları dışında bütün bilgilerini profillerine yazarlar. özellikle kendilerini linkin park’tan alıntı yaparak ifade etmeyi çok severler.

bi de bunların içinde albümlerine sadece çocukluk fotolarını koyanlar vardır. konuyla alakalı diye söylüyorum. ancak malesef biz onları o fotoğraflardaki gibi hatırlamıyoruz işte.
esrakesh
sırf resmine bakıp onlarca mesaj atan yavşaklardan yılan kızlardır. tabi durum profilin nerede olduğuna bağlı olarak da değişebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol