cenk akyol

crysania
87 dogumlu efes pilsen a takiminda ve a milli takimda oynayan son derece yetenekli basketbolcu.bu aralar sakatligindan dolayi oynayamamaktadir.ayrica bogdan tanjevic in teknigi en saglam oyuncum dedigi zat ve kendisi basketbol otoriteleri tarafindan milli takiminin geleceginin cok saglam oldugunun en gercek kaniti olarakta nitelendiriliyor.
anlamayanadam
harun erdenay’dan sonra turkiye’de yetisen en iyi kisa oyuncu desem abartmis olmam.cok guclu fundamentale sahip fakat nba’de hele hele cenk’in oynadigi yani 2-3 numarali pozisyonlarda hep zenci irkin fiziksel ozellikleri agir basiyor. gercekten isi cok zor. gidecegi takim atlanta bile olsa..
efes’te aldigi kisitli dakikalara ragmen top calma istatistikleri de gercekten iyi.
aysemayse
kendisine uzatılan ntv mikrofonunu yere atmış, röportaj vermeyerek gezi parkı direnişine desteğini göstermiş dev adam.

http://tinyurl.com/lyr6sol
independence
2013 fiba avrupa şampiyonası aday listesinde yer alan 20 sporcu icine alinmadi kendisi.

peki sebep?

dur hatirlatayim ben sana.

#1071067

al sana sebep. sen kim oluyorsun da ntv mikrofonunu yere atiyorsun ntv’ye roportaj vermiyorsun degil mi ama? ntv kimin olm once onu du$unsene sen bir?

tanim: kariyeri pahasina adamligindan ödün vermeyen alti okka ta$agi olan adam.
aysemayse
çok uzun zamandır, çok fazla takip edemesem de birazcık da olsa anlarım basketboldan, kendisinin takıma seçilmemesinin nedeninin gezi olaylarıyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, ha tebrik ederim kendisini destekleri için ama pek istikrarlı bir oyuncu değildir. kendisini 19 yaşından beri tanırım, hep basketbol ile ilgili (yoksa karakteri, siyasi duruşu filan konumuz dışı) çok büyük umutlar bağlanmıştır ama bunları bir türlü gerçekleştirememiştir, biraz problem çocuktur. bence oyunculuğuyla ve kariyerindeki bazı durumlarla ilgili alınmaması, zira olaylara katılmış başka oyuncuları kadroda görmek mümkün. eğri oturup, doğru konuşalım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol