ilköğretimde türban serbestisi

pipisik
başbakan recep tayyip erdoğan’a göre: seçimlerden sonra üzerinde düşünülecek konudur.

şimdilerde birkaç kişinin yaptığı, küçücük kızlarını başörtüleriyle okula sokma girişimi olayını münferit hatta provokasyon olarak niteleyen hükümet ve yanlısı yalaklar takımı; beyefendi böyle deyince suspus oldular amk!

heyecanla beklemedeyiz.
independence
(bkz: yava$ serbestle$sin saçı ba$ı dağılmasın)

konya’da patlar veren durum siyasetin her alanini gerdi. muhalefet onde olmak uzere ba$bakanindan cunhurba$kanina herkesi aldi bir panik. iktidari ve cumhurba$kanini panik eden durum ilkokulda turbanin olmasi degil, kendilerinden habersiz ve bu kadar erken olmasidir kanimca. zira ba$bakanin haberi olsa once toplumu bu duruma kar$i ali$tirir, ardindan da $ak diye sokuverirdi ilkokula turbani "dini ozgurluk" adi altinda. ama gel dikiz ki kendilerinden habersiz ve bir anda munferit olarak geli$en bir durum oldu, ba$bakan da en az benim kadar $a$irdi kaldi.

mademki artik toplum boyle bir konunun bilincinde, ba$bakana du$en bundan sonra ate$in uzerine yava$ yava$ minik odunlar atarak bu konuyu sogutmadan halki buna ali$tirmaktir. yapar valla, zerre $a$irmam, son derece olagan kar$ilarim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol