intihar etmeye meyilli ekşi sözlük yazarı

independence
az once okudum, iliklerime kadar dondum. ek$i sozluk’te birisi bunu yazmi$ ve i$i $aklabanliga da baglamami$, ciddi gibi geldi bana. ciddi olmasa bile onlem alinmasi $art. yazi $urada;

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20868536

uzerime du$tugunu du$unerek 155 ile irtibata gectim ve gerekli ihbarda bulundum. sanirim benden 30 dakika kadar once de ihbar eden birileri olmu$. umalim ki $aka olsun, ciddiye baglanmasin i$ yoksa bu yaziyi okuyan ben dahil herkes uzun seneler boyu vicdan azabindan kavrulur durur.
independence
bireyin "belki de" tamamen icinden gelen serzeni$lerini "geyik" olarak nitelendiren bir toplum olmaktan cok daha evladir ilgili ve tuhaf bir toplum olmak. geyik yaptigi du$unulen insanin cesedinin sabah erken saatlerde kiyiya vurmasi halinde, geyik yaptigini iddia eden insanlar ne yapacaklar ne du$unecekler, esas mesele o dakikadan sonra bu olacaktir.
independence
geyik yaptigi du$unulen $ahis kopruden geyik olsun diye atlami$. bu esnada ayni bolgeden gecen $ahin isimli bir tekne tarafindan sudan cikartilmi$ ve $i$li etfal hastanesine yollanmi$. durumu halen ciddiyetini koruyormu$;

http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/15471961.asp
independence
yazilanlara gore intihar fikrinden vazgecirilmi$ bir $ekilde cok $ukur. tabi bu bilgi henuz net degil.

edit: gazetelerde de yer aldi bu bilgi. demek ki gercege yakin. in$allah gercektir.
isyankarmuhabir
bugun saat 14.00 civari avrupa yakasından anadoluya bogazıcı koprusunden gecerken gordum kendısını. icim burkuldu, o an neler hissetim tam bilemiyorum yasi bana yakın biriydi, uzerınde yesıl bır parka-mont vardı. olum gormeye alıstıgımı dusunuyordum anladımkı olum degıl olu gormeye alısmısım. ben benım gibi binler yanındnan gecip gittiler, o koprude asılıp kaldı. sonrasında haberlerı takıp etmedım, etmek ıstemedım.
dandoldeyyus
beni tanrı bile engelleyemez gibi karizmatik bir restten sonra 3 saat korkuluklarda asılı kalarak karizmayı fena zedelemiş, 25 yaşına gelmiş henüz ergenlikten çıkamamış zengin velet. paradan sıkılmış anlaşılan. umarım beklediği ilgiyi görmüştür de bir daha insanları köprüde saatlerce esir etmeye kalkışmaz. insanların bi ton işi var densiz herif, git bi kuytuda öl olm çok meraklıysan.
ama tabii, kuytuda şov yapılmaz dimi!
te allaahım.
nerobianco
şahsi kanaatim intahar girişimini duyurma eylemini gerçekleştiren meyilli kişinin bunu duyurmadaki esas amacı çevrenin odağı olmaktır.. zira ölmek isteyecek kadar hayata küskün bireyler veya intaharın eşiğinde olduğunu idda eden kişiler sessizce bu işi hallederler. hedefleri ölmek ise sessizce ölürler.

not: olay ülkenin gündemine oturup yetkili mercileri meşgul edip ortaya haber yaratarak sona ermiştir. ölen ya da yaralanan yoktur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol