moderatör yetkileri

independence
bu ba$lik altinda moderator yetkilerini yazalim ki alakasiz isteklerle kendilerini sonu gelmez cumlelere sokmayin..

1-moderatorlerimiz, ba$liklari degi$tirmek, silmek, entryleri silmek ve degi$tirmek turunde yetkilere sahiptir..bu yetkiler icerisinde sadece entrylerin icerigini degi$tirmek yetkisini kullanamaz o da cok gerekmedikce..diyelim ki sozlukten ucurulan bir yazarin entrysinin icerisinde muhte$em bir hata var yahut gotumuze girecek entryler kapsaminda bir anlam icermekte..boyle bir durumda moderatorlerimiz elbette bu yetkilerini sonuna kadar kullanabilir..ba$ka durumlarda ise bu yetkileri acil bir durumda kullanmak uzere duvarda asili durmaktadir..

2-moderatorlerimizin kullaniciyi onaylamak, comez yapmak ve ucurmak turunde yetkileri mevcuttur ve bu yetkilerini her daim kullanabilmektedir..

3-moderatorlerimizin $ifre gormek, $ifre degi$tirmek, sozluk bilgilerinizi degi$tirebilmek veya nickinizi degi$tirebilmek turunde yetkileri yoktur.bu sebeple bu tur istekleriniz icin kendilerine mesaj atmanizin da bir manasi olmamaktadir.

4-moderatorlerimizin sozlugun kodlamasi ile alakali bir etkisi bulunmamaktadir..bu sebeple sozlugun herhangi bir bolumunde meydana gelmi$ olan sicma durumlarini kendilerini ancak bilgileri olsun amaci ile bildirebilirsiniz..sonuc olarak bu tur talepler kendileri tarafindan da bana ula$tirilmaktadir.

5-moderatorlerimiz tanri degillerdir..sizler gibi kendileri de organik birer varlik olup "her insan mutlaka hata yapar" onermesinden hareketle hatalar yapabilmektedirler..kendilerinin hatalarini gordugunuz zaman hic cekinmeden bu hatalari kendilerine yahut bana bildirebilirsiniz..

6-moderatorlerimiz gercekten cok iyi niyetli ve kendisini sozlugun geli$imine adami$ insanlardir..bu durumu goz onunde bulundurarak kendilerine yollayacaginiz mesajlari belli bir saygi cercevesine oturtmanizi oneririm..

7-moderatorlerimiz ile aranizda gecen kimi tatsiz olaylar sonucunda sozlukte comez yapildiysaniz yahut ucurulduysaniz [email protected] adresine $ikayette bulunabilirsiniz..bu $ikayet sadece ozel hayatta aranizda gecmi$ olan sorunlarin sozluge yansimasi sonucunda dikkate alinacaktir..ote yandan sozluk icerisinde dengesiz tavirlar sergilemi$ ki$ilerin ucurulmasi durumunda sizden gelen mailleri direk ignore edecegimden asla $uphe duymayin..


independence
ispiyonlanan entrylere bakabilirler, ispiyonlanan entryler ile alakali i$lem yapabilirler.

ayrica sozluge sanirim gecen sene ya da daha onceki sene eklenen "logs" kismina yazarlar ile alakali not du$ebilirler, diger moderatorlerin du$tukleri notlari okuyabilirler.

canlandirilmi$ entryleri onaylayabilirler yahut reddedebilirler.

kimin kime ne oy verdigini goremezler, houston mesajlarinizi okuyamazlar, bu konuda kafanizi yormayin.
elma sekeriiii
hatalı ba$lıkları editlerler; yazar uçurur ve kondururlar. önemli günleri ve olayları yönetimden haber var! uyarısı altında yazarlara duyururlar. uçurulmu$ yazarların eski silinmesi gereken entrylerini temizlerler, isteseler gammaz mod atarlar, ama indy onlara bu konuda pek izin vermez. ukde i$lemleriyle ilgilenirler. yazarlarını sever ve sayarlar.

çok mu fark var?
yazarlar çizerler. o kadar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol