29 ekim resepsiyonu

independence
her sene 29 ekim tarihinde hem cumhurba$kani hem de tusk silahlı kuvvetleri ve sanirim ayrica meclis ba$kani tarafindan verilen resepsiyon.

abdullah gul’un cumhurba$kani olmasindan sonra cumhurba$kaninin verdigi resepsiyon her sene bir krize sebep oluyor. cumhurba$kaninin e$i turbanli, dolayisi ile atanin makaminda turbanli bir kadin var. asker buna tepkili, muhalefet buna tepkili. asker kendi yontemini buldu, cumhurba$kaninin vermi$ oldugu e$li resepsiyonda asker de kendi resepsiyonunu veriyor, ayni saatlere denk geldigi icin asker e$li resepsiyona katilmaktan, dolayisi ile turbanli kadinlarin bulundugu ortamda bulunmaktan kurtuluyor, ardindan yine cumhurba$kaninin verdigi e$siz resepsiyona ise katiliyor.

chp bu resepsiyona tepkili ve uzun senelerdir, deniz baykal liderligindeki chp cumhurba$kaninin vermi$ oldugu cumhuriyet resepsiyonlarina katilmayarak boykot ediyor. ancak bu sene durum degi$mi$ gibi. kilicdaroglu herhangi bir boykotdun var olmadigini, milletvekilleri eger arzu ederlerse resepsiyona katilabileceklerini belirtti.
atacamadesert
#976843

kılıçdaoğlu nun resepsiyona katılmama kararına pek sıcak bakmadım. zira kendisi ’referandum da oy kullanıcam’ da demişti.
independence
23 ekim 2011 van depremi sebebi ile bu sene iptal edilen resepsiyon. az once ko$kten bu yonde bir aciklama geldi. aciklamayi sadece bana yaptilar mail araciligi ile, daha sonra abdullah gul de telefonla aradi zaten ama sitem ettim neden once aramiyorsun da mail atiyorsun diye. fircayi yiyince once bi afalladi falan ama sonra ozur diledi aldi gonlumu. meger kontoru kalmami$. caldirsaydin arardim diyecektim ama utandirmak istemedim, ustelemedim ben de.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol