eski sevgilinin facebook hesabı

rumuz pilis tiray egen
ayrıldığınız sevgilinizin kullandığı facebook hesabıdır.

ne yazık ki bir zaman sonra o sayfada yeni sevgilisi ile resimlerini görürsünüz. ne yazık ki çok acıdır. ne yazık ki arkadaş bile değilsinizdir facebookta. ve ne yazık ki o aramalarda fotoğraflarıda göstermektedir. ve ne yazık ki acı çekiceğinizi bile bile iki de bir açıp bakarsınız o sayfaya... zaten yakışıklıda değildir ibne.
esrakesh
sizinle birlikteyken dışarıdan kimsenin duvarına, bilgilerine ve resimlerine bakamadığı lakin siz ayrılıp arkadaş listesinden silindikten sonra dışarı açılmış, karşı cinsle samimi ve eglenceli fotolar eklenmiş aman çok mutluyum çok eğleniyorum moduna bürünmüş hesaptır.


kısacası eski sevgilinin ezikliğini gözler önüne serer.
insl
hala üzerinde durulduğuna göre gönülde eskimemiş sevgilinin hesabıdır. büyük bir titizlikle yeni arkadaşlıklar, fotoğraflar ve duvardakiler incelenir. tehlike arz eden kişilerin hesapları da aynı itinayla incelendikten sonra muhtemelen vay şerefsiz sonucuna ulaşılacak olan hesaptır.
independence
durmadan kurcalanan hesap. bakarsin bakarsin eski gunleri hatirlarsin sonra kapatirsin sayfayi. muhtemelen daha sonrasinda da porno izlersin evet.
ladycapulet
insanın kendine işkence eden mazoşist yanını daha bir besleyen hesaptır o. bırak evladım biten bitmiş, giden gitmiş. neyin peşindesin?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol