kızım nerede

gerzekparatoneri
başlamaz olsaydı keşke dediğim dizi. ne zaman atv’yi açsam tekrarı var çünkü. hayır bu kadar çok tekrarını verince 2. bölümde reytingler tavana mı vuruyor anlamış değilim. aha da lanetliyorum onları. inşallah 5 bölüm sonra kalkar yayından da onca masrafları boşa gider.
laughter
arka sokaklar, behzat ç, kayıp aranıyor, kanıt, adanalı, yılan hikayesi ne var ne yok birleşsin de bi el atsın, bulsun şu kızı. bu ne iştir ya.
sizofrenhukukcu
atv nin dizisidir. eskilerden dallası andıran bu dizide kimin eli kimin cebinde belli değildir. ve bu yorum az önce bira aldığım büfedeki abinin yorumudur. o beğenmiyorsa tırttır zaten dizi.
mutant
internneti bir habere göre dizi oyuncuları 12 bölümdür para alamamışlar ve diziyi bırakma kararı almışlar. dizi yapımcıları ile görüşen oyuncular atv kanalının dizi yapımcılarına dizi başladığından beri henüz bir ödeme yapmadığı için oyunculara ödeme yapamadıklarnı açıklamışlar. dizinin ilk yönetmeni de geçen haftalarada ücret alamadığından dolayı görevini bırakmış ve yerine başka bir yönetmen geçmiş. yakın bir zamanda dizi biter veya her hafta aynı bölümleri tekrar tekrar insanlara izlettirilerse şaşırmayın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol