ev ici futbol musabakaları

lazutlivera
iki sandalye ile kaleler olusturulur.sonra gazete kagidi yuvarlak bir sekilde sararak ve bantlayarak top elde edilir.sonra evdeki deliklere gore kurallar belirlenir.ve mac baslar.ter atmak icin iyi bir yontem.hatta turkiye futbol federasyonu yakinda bunun icin bir lig bile olusturabilir.valla hemen basvururum.bosuna eforlari evde harcamayalim.
made in heaven
ic ice gecirilmis coraplardan yapilan top ve yere kadar uzanan perdelerden yapilan file ile daha zevkli hale gelen futbol cesidi.tabi alt kattaki komsularinizin isyan edip yukari cikmalarina neden olmasi oldukca yuksek bir ihtimal.
ithilquessir
alt komsularla samimiyet kurmak icin basarisiz bir yoldur. evet bir konusma ortami yaratacak ama gorusme sizin acinizdan pek olumlu gecmeyecektir.
yine ben
coraplarin ic ice gecirilmesiyle top yapilan, karsi karsiya olan iki kapi, koltuk, sandalye vs. ’nin kale oldugu futbol oyunu. genellikle tek kisilik takimlarla oynanir. bir sey kirilana kadar devam eder.
tumeri
üniversiteye gelmeme rağmen hala abimle evde yaptığımız ve sonuç olarak penaltılarla sonuçlandırdığımız eylem,topunuz yoksa çorap o da yoksa bir gazoz kapağı bu gereksinimi karşılayabilir
ankakusu
genelde abi-kardeslerin musabakalaridir. bazen gelen yegenlerin arkadaslarin katilimiyla turnuva bile duzenlendigi gorulmustur.
defrost
futbolun tadının doruk noktalara ulaştığı andır. evde bazı hasarlara sebebiyet vermektedir, özellikle bekar eviyse azar işitmek kaçınılmaz olur...
fasa fiso
evde karde$le yapilan,annenin hakem olmasina kar$in macin ortasinda i$tirak ettigi ve usutune ustluk iki tarafa da saha kapatma cezasi verdigi atraksiyon.
thebayezid
kücük kardesin tahrikleriyle baslayan ve cesitli esyaların kırılması sonucu terlik oklava vb esyaların vucuda gelmesine kadar olan sürec

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol