dandoldeyyus

0 /
orqn
#975163

çok merak ediyorum acaba hayatında kaç defa dünya ikinciliği gördü kendisi? ya da bundan sonra kaç defa görebileceğini zannediyor?

bu adamların aldığı parayı eleştirirken, her yıl türkiye’ nin tanıtımına harcanan parayı, o parayla oyunculara dağıtılan paranın oranını ve hangisinin daha iyi bir tanıtım yolu olduğunu da düşünsün lütfen.
dandoldeyyus
kendisi "dünya birinciliği kazanmış, taanasınınamında istiklal marşı okutmuş bir atletim ben. bibuçuk trilyon istemedim. kimsenin de sikinde olmadım" dese ne cevap verecektir bayboğazların koruyucusu kesilmiş orqn? merak edendir.
independence
$izofreni deniyordu yanilmiyorsam bu $ekilde hal ve tavir icerisinde olan insanlara.

nanahurra nicki kendisinin bundan onceki nicki iken, bir ba$ka $ahismi$casina kendisine methiyeler duzuyor. allah islah etsin.
pipisik
fıstık gibi yazmaktadır. rahat bırakınız, yazsınlar. rahat bırakınız, eğlensinler. rahat bırakınız, coşsunlar.
atacamadesert
#978747

adam ya küçük kardeşine hesap açmış sözlükte, ya da ben burda anamıycam şimdi.

edit: yukarıda numarası geçen entry silinmiştir. yaşasın yüzüklerin kardeşliği!
instrument
geçen haftanın en beğenilmeyen entryleri sıralamasında hem 1. hem 2. hem. 3. hem de 4. olmuş. bu nasıl büyük bir başarıdır düşünce fikir kapasitem buna yetmedi.
dandoldeyyus
#979556
kendisi aynı zamanda geçen haftanın en beğenilen entryleri sıralamasında da yer almaktadır. burada erkenden rastladığı hasetliklere ragmen bunu gerçekleştirebilmiştir.
ama bizim milletin huyu kurusun, beğendiğini oylamaz da beğenmediğini oylar. begenileni söylemez de begenilmeyeni söyler.
söylesin.
dandoldur deyyusdur umrunda bile değildir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol