sigaranın dudağa yapısmasi

independence
oyle berbat bir $eydir ki ya$amayan anlamaz..nedendir bilinmez kimi zaman alt dudagin ic tarafi sigaranin filtresine $ak diye yapi$ir ve sigarayi cikartayim derken dudagin derisinin bir kismi filtrenin uzerinde kaliverir..bu minik gibi gozuken dudak kazasi daha sonralarda yemek yerken, cay icerken ve turevi i$lemleri yaparken acisini ve $iddetini fazlasi ile hissettirir..bahsi gecen dudak sevgilinin dudaklarinin arasinda kalmi$ olsa neyse..ama bir zehirin filtresinin uzerinde kalinca insanin zoruna gidiyor.
darth sidious
sigara dudaga yapistiginda, sigaranin iki parmak arasini da yakmasi mevzu bahistir. sigarayi her zamanki sekilde agzinizdan almak istersiniz, sigara dudaga yapismistir, siz de sigarayi fazla sikmadiginizdan iki parmaginiz arasindan kayar ve ates elinizi yakar. bu bir nevi sigaranin size baskaldirisidir. sigara yalniz havaya savurdugumuz duman degil, asklarimiz, gerceklerimiz ve hayallerimizdir. uzulunce sigara yakariz, ya da mutlu oldugumuzda, yemekten hemen sonra sigara cok iyi gider, ya da ickiye beraber. tanju okan’in dedigi gibi bazen tek dost olabilir ama para bittiginde o da yalniz birakir. nihayetinde sigara dumandan ya da tutunden ibaret degildir.
serco
hicbir$eyden habersiz ki$i ani bir hareketle sigarayi agzindan almak isterken $ansliysa sigaranin yere du$mesi, degilse dudaktan bir parca derinin izmaritle beraber gitmesi, ve aci vermesi ile sonuclanacak $eydir.sigara yakmadan once izmariti islatmak en akillica yontemdir.
hobaa
eger sigarayi islatarak icenlerdenseniz bu sorun pek nadir olur.ki ben sigarayi resmen emerek icenlerdenim.hatta sondururken bir tane daha yakmak isteyenlerden.
elenktrinkalamadimsenden
dudak hafifce nemlendirilip yakilirsa sigara ve uzun sure dudakta kalirsa nemlenen dudak kurur ve sigaranin filtresi dudaga yapisir ve o an gelirde zarp diye cekerseniz o sigarayi daha sonra gotuyle gulecektir size dudaginizdan bir makas almistir nihayetinde,zalimdir.
fofay
illaki dudağı parçalayacaktır dilinizi altına koymaya çalışsanızda koparacaktır kaçış olmayan anlardan biridir.
armour
eğer bu sarma sigaraysa ucuna zıvana takılmadığı zaman tütünler dudağa yapışır, yenir yutulur bile hatta.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol