8 ekim 2010 almanya türkiye maçı

orqn
mesut özil gol atarsa sevinecek mi sevinmeyecek mi geyikleri yüzünden daha başlamadan bıktıran maçtır. adam seçimini yapmış, paşa paşa kendi ülkesinin takımında oynuyor biz hala ne konuşuyoruz!
yeginoglu
rakibe kolay pozisyon verme hastalığımızın nüksetmemesini temenni ettiğim maçtır. zira almanya’nın, kazak forvetlerinin yaptığı aptallıkları yapmasına ihtimal vermek en büyük aptallık olur.

arda’nın oynamayacak olması her ne kadar büyük bir handikap ise de, geçen milli maçta kadroya dahil edilmeyen nuri’nin yeteneklerine hırsını da katıp bu açığı kapatmasını umut ediyorum. bunun yanı sıra selçuk’un oynamayacak olmasını da milli takım açısından bir kazanım olarak düşünebiliriz. ne demiş büyükler? her şerrin altında bir hayır yatar.
epikuros
fason maçlardan sonra türkiye’nin çıkacağı ilk ciddi maç olacaktır. daha derli toplu, tecrübeli, mesut’lu almanya, önemli eksikleri olan oturmamış kadrolu türkiye’yi yenecektir. şapkadan tavşan çıkaracak ne oyuncu var ne de teknik direktör. adam yeni geldi, terim’den kurtardı bizi diye sevindik ama hala aureliodan, sabriden, nihattan, selçuktan şaştığı yok.

yenilgi türkiye’yi etkiler mi? hayır. iki de iki yaptık ve deplasmanda oynuyoruz. beklentimiz puan değil adamakıllı bir sistem izlemek olmalı.
orqn
sol bekte sabri oynayacakmış bu maçta. ben şahsen deprem çantamı hazırlayıp kapının yanına koydum şimdiden.
yeginoglu
kendi takımında forma giyemediği halde milli takım aday kadrosuna çağrılan altı topçumuzla,
muhteşem sol bekimiz sarbi ile,
sahayı yürüyerek ölçme görevi verilmiş özer hurmacıyla,
içtiği sigaralardan ötürü şu sıralar nefesi götünden çıkan tuncay şanlıyla,
rakibe akıl dolu bir asist veren volkan demirelle,
son olarak hiç kimsenin anlayamadığı birkaç numunelik oyun kombinasyonunun tümünü bir maç içinde deneyen gus hiddink ile tarihi farktan götü zor kurtardığımız, ders niteliğinde bir maç olmuştur. müsebbibleri için mübarek olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol