sivrisinek öldürmeyi beceremeyen erkek

independence
sevgilileri ile ili$kilerine 1-0 yenik ba$layan erkektir.

tatile gidilir, sicak yaz gecelerinde klimasiz bir pansiyonda sevgili ile cam pencere acik uyunur sike sike. gecenin kör karanliginda ve uykunun en tatli yerinde orospu cocugu sivrisinekler sevgililerin vucuduna dogru pike yaparlar ve kanlarini emmeye ba$larlar. sevgililerden di$i olani bir silkinmeyle yerinden firlar ve;

+ bertunc. a$kim sivri var odada. oldursene $unu.

bertunc da yillarin safari avcisi ya a.k. hemen kendisinden planli bir katliam beklenmekte.

- a$kim, birak giderler kendi kendilerine nasil olsa.

aha sictin bertunc, cok yanli$ bir cevap bertunc, yapmayacaktin bunu bertunc. lan kiz senden kahramanlik bekliyor, kiz seni kuvai milliye hareketinin ba$komutani bellemi$ bi kere, kalk yastik at ne bileyim sprey sik bir $eyler yap ama hicbir zaman bir kiza bekle deme bertunc. bu ya$tan sonra sana bunlari ben mi ogretecegim bertunc? senin a.k. ben bertunc!

+ bertunc? bekleyeyim mi? birakayim mi? yediler her yerimi bertunc yediler. senin dudaklarinin degmedigi degemedigi yerlere ignelerini soktular birer birer bertunc. sen nasil erkeksin bertunc?

kizlarin aklindaki denklem cok basittir aslinda. sivsisinek olduremiyorsan erkek degilsin, sivrisinek oldurebiliyorsan geli$melere bagli olarak o gunku erkeklik raporunu alabilirsin.

- hayatim ne alakasi var bunun erkeklikle? sivsinek bu, sana tecavuze yeltenen bir adamin elinden kurtarmiyorsum seni, sivrisinek sadece?

bak hala $ansini zorluyorsun bertunc. ah bertunc ah, ko$ bertunc ko$, bertunc bak bu abla, sev bertunc sev.

+ ili$kimizi yeniden gozden gecirmeliyiz bertunc!

i$te zurnanin düt dedigi an. ili$ki dedigin sivrisinek istilasi uzerine kurulmu$tur ya zaten, istilayi puskurtemezsen ili$ki falan yok sana bertunc. kafani sikeyim bertunc.

i$te boyle sevgili okuyucu. bilesin ki erkeksen ve sivrisinek olduremiyorsan allah belani versin senin. yok eger di$iysen ve sevgilin sivrisinek olduremiyor diye tavir yapiyorsan, e hatirin kalmasin, senin de allah belani versin.

bu kadar satiri haybeden bir geyik uzerine yazmi$im ya kendimi kaptirip, allah benim de belami versin.

onlar erdi belalarina, biz.. koy gotune rahvan gitsin lan.
atacamadesert
benim gözümde kahramandır. sivrisineklerle ergenlik dönemim sıralarında imzaladığım ateşkes antlaşması gereği ne ben onlara dokunurum ne onlar bana. odada fazlaca dızıldamadıkları sürece mutlu mesut yaşar gideriz.

sicaksutorbasi
insan olan erkek olmasıdır suçu!’canlı’ olmak demenin insandan ibaret olmadığını bilen,cehennemde sivrisinek canlısının atacak olduğu odunlardan çekinen erkek modelidir.afferindir ona!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol