referandumda kılıçdaroğlu nun oy kullanamaması

independence
bildigim ya da dinledigim kadari ile kilicdaroglu’nun secmen kaydinin olmasi gereken yerde bir turlu bulunamamasi sebebiyledir.

du$unsene, adam il il mahalle mahalle dola$ip "muhakkak sandiga gidin, oyunuzu kullanin" diyor ama referandum gunu kendi oyunu kendisi kullanamiyor. gariplikler ulkesi bu ulke.
epikuros
aklıma ilkokuldayken sınıf başkan adaylarının başkanlık seçiminde oy kullanamamaları kuralını getirdi. başka bir şey gelmiyor aklıma, aslında geliyor da dillendirmek istemiyorum.
gerzekparatoneri
güzel ülkemin, güzel vatandaşımın bir kez daha dumurlardan dumur beğenmesini sağlayan bir kılıçdaroğlu hareketidir. şoförüne, yardımcısına atıyorlar şimdi boku ama be sayın kılıçdaroğlu, güzel insan; referandum günü oyu ankara’da kullanacağın belliyken senin istanbul’da ne işin var?

imam osurursa cemaat ne yapsın a dostlar?

ve son olarak söylemeden geçemeyeceğim, her siyasi lider gibi bu hareketinden sonra bana göre kılıçdaroğlu da balon gibi sönmüştür. şimdi istediği kadar bağırsın meydanlarda. dinlemem ben arkadaş! bu zamana kadar ki şovu için kendisini tebrik eder ve şunu eklemek isterim;

’show must go on!’
atacamadesert
kendisinden yaklaşık 300 kilometrelik benzin parası ile bir arkadaşımın oy kullanmaya gider iken yollarda mobese kameraları tarafından tespit edilmiş hız aşımı cezalarını talep etmekteyim keza bok mu vardı da biz götüne nişadır sürülmüş at gibi koştura koştura oy vermeye gittik?

havuza falan gider malaklanırdık bu pazar günü.

yeginoglu
seçimin sonucunu da baz alır isek; ’böyle muhalefete böyle iktidar’. o nedenledir ki, son yıllarda siyaset denince kafamda beliren ilk kavram başıboşluk oluyor.

kendini başıboş hissetmeyenleri kapsamayan bu tanımda sormaktayız; başıboş hisseden vatandaşın, bunun belli bir oranda müsebbibiyetini kendinde görmemesinden garip ne olabilir?

öyle ya, cevap hazır. ’abd imparatorluğu bunun böyle olmasını istiyor.’

o yıkılmaz imparatorluk bizim beynimizde tesis edilmiş olmasın sakın?

bu mantaliyetle uzun yıllar daha çoook demirel, erdoğan, kılıçdaroğlu seyrederiz.
mavidolunay
’oy kullanmaktan aciz yahut bihaber’ şeklinde nitelendirebilecegim yanınada bu adamla nasıl yöneticilik kavramı uyuşturulabilir yaw diye tereddütler ekleyebileceğim bir durum.
cunta
muhtemelen sonuca bir etkisi olmamıştır.

çok sonra öğrendiğime göre pusulayı katlamak da benim bunu oy vermeden önce bilmem kadar gerekliymiş.
isyankarmuhabir
elle tutulur bir tarafı olmayan olay. bu kadar geniş ama hiç bir işe yaramayan kadrolar başka hangi partide var merak uyandırıyor bünyede. dün canlı yayında ali sirmenin de belirttiği üzere birde başkanı olduğu parti seçim öncesi "nerede oy kullanacağınızı bilmiyorsanız bize sorun" diye bir çalışma yürütüyordu. komik, çok komik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol