12 eylül 2010 elma şekeriiii nin düğün günü

independence
bu ba$ligi kendisi bkz olarak vermi$ ve sonra doldurulacagindan bahsetmi$ ama nerde arkada$im nerde, gene bana kaldi boyle $eyler.

evet efendim, sevgili elma şekeriiii bir kac gun once imzayi atip resmen evlenmi$ olsa bile, dugunu bugun maslak orduevinde yapilacak. bir dugun nasil ve hangi akla hizmeten ve kim tarafindan boyle salak bir gune denk getirilebilir ki sorusunun cevabini veriyorum;

tinininimmmm.

(bkz: elma şekeriiii)

evet sorumuzun cevabi elma şekeriiii ki$isidir. alkol yasak hem de saat 00:00 a kadar, e referandum var, lan yagmur bile var ve en en beteri dugun ile ayni saatte 12 eylül 2010 türkiye abd basketbol final maçı var yahu, daha ne olsun. allah bilir kac ki$inin i$i cikip gelememezlik yapacak dugune.

not: bir suru cicekci aradim, cicek sepeti bile "teslimatta sorun ya$ayabiliriz beyefendi" dedi ama dur bakalim, celengi cicegi falan garantilemeye cali$iyorum.

hah son olarak.

omrunun son demlerine kadar ayni yastikta, mutlu huzurlu ve hic eksilmeyen bir a$kla, sefalet cekmeden kavga etmeden kimselere muhtac kalmadan aslanlar gibi dimdik bir $ekilde ya$amani, ya$amanizi temenni ederim.

mutluluklar.
epikuros
yıldönümünün unutulması imkansız bir gündür. evlilik yıldönümünün eşlerden biri tarafından unutulup kavga çıkması ihtimalini daha baştan ortadan kaldırmak amacıyla seçilmiş kusursuz bir gün. zaten böyle takdir edilesi plan-program yeteneğiyle evliliğinde de sorun yaşayacağını sanmıyorum elma’nın. mutluluklar diliyorum.
atacamadesert
sözlükte ilk kavga ettiğim ve ilk sevdiğim kişidir. kendisiyle benden önce kavga eden ve onu benden daha çok seven biri varmış..

bir varmış.. bir yokmuş..

evlenmiş.. anne olmuş..

ama bizim için hep şeker kalmış..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol