1 eylül 2010 türkiye porto riko maçı

independence
millilerimiz cok tutuk ba$ladilar maca, ozellikle serbest ati$larda ba$arisisiz. adamlarda bir de ramos isimli bir lavuk var, ust uste benden iki tane koy adam yine bizden uzun olur.

son kaydettigimiz 3 sayilik basket sayesinde $imdilik durum 12-12.
independence
ilk ceyrek 19-19 sona erdi.

millilerimiz pasif oyundalardi $u ana kadar, ikinci ceyrekte acilmazlarsa halimiz kotu. porto riko guzel bir oyun sergiliyor ama onlar da henuz tam performanslarini gostermi$ degiller.
independence
izleyenlere 3 ceyrek boyunca sinir harbi ya$attilar, gotlerinden ter akittilar evet ama son ceyrek yok mu o son ceyrek, i$te asil o zaman terledi gotumuz.

son ceyrekte muthi$ bir tempo yakaladi millilerimiz ama oyle boyle degil. bir ara 11 sayi farka kadar cikarttilar galibiyeti ki 4. ceyrege 1 sayi maglup ba$lami$lardi ustelik. harika oynadilar son ceyrekte ama yine de fark son 6 saniyede 1 sayiya indi. millilerimiz tarafindan kullanilan serbest ati$lardan biri daha basket oldu ve son 6 saniyede fark 2 ye cikti. 6 saniyede portp riko 3 sayilik basket atsa galip olacakti, 2 sayilik basket atsa berabere olacakti ama atamadilar. nihayet millilerimiz cok iyi oynayamadiklari bir maci her halukarda kazandilar, ustelik rakip oldukca gucluydu.

nihayetinde skor 79-77 millilerimizin galibiyeti ile sonuclandi.
john maynard keynes
turkiye belki de yorgunlugun etkisiyle oldukca kotu bir performans ortaya koydu. ayrica bu mac ilerleyen gunlerde rotasyonu yayamazsa buyuk problemler dogabilecegini gostermistir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol