kabe nin üzerine konan melek

independence
2008 senesinin ramazan ayinda, kabe’nin etrafinda muslumanlarin dualari esnasinda kabe’nin uzerine indigi varsayilan melek. fotograflari ve videolari da var. bana cok inandirici gelmese de sirf aksiyon olsun diye actim bu ba$ligi. alakali goruntu $urada;

http://video.mynet.com/habervideo/kabe-nin-uzerindeki-bu-seyler-de-ne/949680

not: photoshoptan azicik anlayan birisi(misal ben) istese kabenin uzerine hz. isa’yi da indirebilir, insan yeterki istesin. bir de goruntuler fazlaca amator. biraz daha iyisini yapsalardi da o anda hepimiz iman ediverseydik secdelere kapanip.
independence
daha once $oyle demi$im;

#970009

ancak yeniden izledim de, oncelikle photoshop’u bildigim kadari ile video kayitlarinda uygulayamazsiniz, neyin kafasindaysam sanki resim uzerinde oynanmi$ gibi yansitmi$im olayi, oysa alakasi yok. ote yandan bildigim kadari ile bu goruntulerin sahte olduguna kar$i herhangi bir uzman yorumu da henuz cikmi$ degil.

bu bilgiler i$iginda yeniden goruntuler incelendiginde esasen son derece etkileyici goruntuler bunlar. sadece kameralarin tespiti degil, insanlarin da $a$kin baki$lari aslinda bu goruntulerin fake olmadigini yansitiyor sanki, bilemedim $imdi. ama goruntuler gercekse ortada ciddi anlamda buyuk bir olay var. ya uzaylilar indi kabe’nin uzerine ya da iddia edildigi uzere kimi ruhsal varliklar indi. nihayetinde indi i$te bir $eyler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol