yüzüstü yatanların kalçalarını kaldırma sendromu

independence
bak, ba$ligi $u $ekilde oku aslinda;

"yuzustu yatan kizlarin kalçalarını havaya kaldirma sendromu"

bu $ekilde okursan daha anlamli gelecektir, en azindan gozunun onunde manzara canlanacak ve ne demek istedigimi daha net anlayacaksindir.

kizlar belli bir ya$i gectikten sonra cinselliklerini di$ilikleri farkeder ve bunu toplum icerisinde her daim bir silahmi$casina kullanirlar. cinselliklerinin ve di$iliklerinin aslinda bir silah olarak kullanilabilecegini de biz erkeklerden ogrenirler. hafifce kicini kiviran her kizin pe$inden tazi gibi ko$arsan bu durum zaten kacinilmaz olur.

di$iligini silah olarak kullanmayi ogrenen kiz, bu silahi daha geli$tirebilmek adina her $eyi yapacaktir ve bu geli$meyi de vucudunun yuvarlak hatli uzuvlari sayesinde ba$aracaktir.

gogus, kalca, bel, agiz, dudak, ka$, goz, emme basma tulumba ve bekci feneri gibi $eyler, di$iliginin silah olabilecegini ogrenen bir kiz icin silah geli$tirme a$amasindaki en etkili faktorlerdir. goguslerini alttan destekli sutyenler sayesinde cilginca bir seksilige burundurebilen genc kizimiz, tekstil tanrilarinin di$i kullarina yaptiklari kiyaklara dua ededursun, bir diger yandan da kalcalarini ne $ekilde gozlere gozlere sokabileceginin tela$i icerisindedir ancak aslinda tela$a mahal yoktur. kalca pozisyonu tanrilarinin buyruklari bellidir bu kullari icin. yuz ustu yatilacak ve kalca havaya dogru hafifce kaldirilirken 28 derecelik bir aci ile de yana dogru yatirilacak. kalca pozisyonu tanrilarinin varligi ile henuz tani$an genc kizimiz bu pozisyonu once kendi evinde ve odasinda deneyecek, ardindan da "lan ben bu $ekilde erkeklerin tillahinin aklini ba$larindan alirim?" nidalari ile yerinden firlayarak suyun kaldirma kuvvetini bulan ar$imed heyecaninda bir cirpini$la ilk i$ olarak kurbanini aramak uzere di$ari cikacaktir. kurbanin tanidik olmasinin zerre onemi yoktur kizimiz icin, onemli olan kurbanin anlik reaksiyonlaridir. kurbanin avlanma a$amasinda yer cok onemlidir ve kalca pozisyonu tanrilarinin buyruklari icerisinde bu yerler de belirtilmi$tir.

piknik alanlari.

plajlar.

piknik alanlari ve plajlar bu tur pozisyonlar icin kesinlikle bicilmi$ kaftanlardir. bu yerlere aile ile degil arkada$ grubu ile gitmek, bu pozisyonu sergileyecek genc kizimiz icin saglik anlaminda hayati onem ta$imaktadir. aile ile gidilen mekanlarda genc kizimizin bu tur bir pozisyonda yuz ustu yatmasi ile babasinin genc kizimizin alninin $afagina catal saplamasi arasinda gecen zaman dilimi 7 kalp ati$i kadardir, bu sebeple de arkada$ grubu guzeldir, cicidir.

piknik alaninda yahut plajda arkada$ grubu ile belirli bir sure sohbet edildikten sonra "ay ben biraz uzanacagim" $ifreli cumlesi ile genc kizimiz kendini ye$illiklerin yahut kumlarin uzerine yuzustu birakiverir. aradan gecen bir kac dakika sonrasinda kizimiz farkinda degilmi$ gibi kalcasini hafifce yukari kaldirarak 27 derecelik bir aciya kavu$ur ve kurbaninin manzarali tuzaga yakalanmasini bekler. bekleyi$ uzun surmez, kurban genelde arkada$ grubundan cikmaktadir. ilk once kacamak olarak kalcaya atilan baki$larla ba$layan kurbanimizin seruveni kisa bir zaman sonra kesintisiz baki$lara donecektir ve kizimiz olan bitenin cok net farkindadir.

begenildigine ve etkileyici olduguna net kanaat getiren kizimiz yerinden ani bir hareketle kalkarak "ay ne bakiyorsun saatlerdir kalcalarima salak $ey!" cumlesini sarfettikten sonra gruba yeniden katilacak ve begenilmenin ozguveni ile rahat rahat gunun devamini getirecektir.

"ay bu kizin da ne kadar gotu kalkikmi$" $eklinde nitelendirdigimiz tum kizlar, zamaninda aslinda bu surecten gecmi$ ve bu surecin etkisini halen uzerinden atamayarak hayatlarina devam eden kizlardir.
esrakesh
yüzüstü yatan kişinin ister istemez yaptığı eylemdir. zira kalçasını kaldırmaz insan ama konum ve şekil itibariyle yüzsütü yattığınızda kendiliğinden kalkar o .

kısacası bir nevi doğa olayı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol