mehmet volkan balbay

independence
yeni comezimiz, ho$geldi.

ke$ke ayni entryi defalarca yazmasa, zira onay alana kadar yonetimden ba$kasi okuyamayacak onlari. kendisi kaydedilmedi saniyor muhtemelen ama kaydedildi.
independence
onayini alarak 5. nesil bilgic olarak aramizda yerini almi$tir.

yazilarina baktim, her biri uzun uzun, copy paste degilse super ama copy paste gibi geldi bana. ara$tirdim bir iki tanesini google da ama bulamadim ya du bakalim.
epikuros
aynı zamanda, burda girdiği entryler saat farkı nedeniyle önce kirlisözlük.com sitesinde yayınlanmakta, sonra buraya paste edilmektedir. yine aynı nickname ile üstelik. burdaki hava ordakiyle aynı şeyleri hissettirip düşündürtüyor galiba. du bakalım!
independence
pek cok sozluk sitesinde yaziyor kendisi sanirim. buraya yazdigi entryleri & ba$liklari ayni nick ile ba$ka sozluk sitelerinde de goruyorum. ne enerji ama.
independence
#992793

$oyle buyurmu$ kendisi;

-------------------------------------*---------------------------------------

o değilde... "anal seks"i haram kıldığı için islam’a ve allah resulüne sataşanların düştükleri bir çelişkiyi gözler önüne sermek istiyorum:

hani peygamber şehvetine düşkün birisiydi?

hani müslümanlar için "uçkur" çok önemliydi?

hani islam "erkek egemen" bir dindi ve kadınlara zulmediliyordu?

eğer, allah resulü başta olmak üzere, sahabe ve islam uleması uçkur düşkünü, ehl-i keyf insanlar olsaydı -hele ki kimsenin tıbben araştırma imkanının olmadığı o eski dönemlerde- bu "anal seks" denilen olayın tadını çıkarırlardı!

demek ki neymiş? anladın sen onu!

-----------------------------*----------------------------------------------

anal seks’in haram kilinmasi ile muslumanlarin uckurlarina du$kun bireyler olmadigi sonucuna nasil vardi cozemedim. inandigi $eyleri savunmak guzel cici tamam, ben de muslumanim ben de ayni dinin mensubuyum ama bir $eyleri savunurken daha spesifik verilere ihtiyac yok mudur?

+ anal seks haram kirilmi$ haci.
- ee?
+ o zaman demek ki muslumanlar uckurlarina du$kun insanlar degiller.
- e bu sonuca nasil vardin sen?
+ oyle i$te. sus.
- oldu.

ayrica anal seksi haram kilan varlik, haram kilma yetkisine sahip olan varliktir. anal seks haram kilinmi$sa tum muslumanlarin uckurlarina du$kun olmamalari nasil bir bagda$madir ki? etme eyleme.

bi de demi$ ki "anladin sen onu."

kendi adima soyluyorum, ben hicbir bok anlamadim.
orqn
yazdığı şeylerin bir kısmına katılıyorum, bir kısmına katılmıyorum; ama mesele bu değil zaten.

belli ki anlatacak bir şeyleri var, boş yazmıyor. hoş gelmiş tekrardan.
independence
tum sozluklerin cebraili mubarek. 3 er gun araliklarla gelir, tum sozluklere ayni anda yazdigi entrysini yazar, arkasina bile bakmadan gider. zannedersin ki sayfa sayfa kutsal kitap indiriyor. iyi yaziyor ho$ yaziyor ama tum sozluklere yazdigi yaziyi ayni anda kopyalayip yapi$tirip kacmak nereye kadar? sozlukler kitlesine bir $eyler mi empoze etmeye cali$iyor, hic cozemedim.
epikuros
ulvi bir amaca kitlenmiş bir misyoner gibi geliyor, yazıyor ve kırarım bu sözlüğü diyor. sağa sola bulaşmak, hakkında yazılanlara cevap yetiştirmek, bazen sebep olduğu yanlış anlaşılmaları çözüme kavuşturmak gibi bir derdi yok. masrafsız ve android bir yazar.

bazen de, sanki başka bir yerde biriyle bir laf tartışmasına girişmiş de ona cevap veriyormuş gibi gelip yazıyor bir şeyler. arkadaşım, tartışmanın evveliyatını bilmiyoruz ki biz. kime laf soktun şimdi? kim neyi anladı? kim neyi iddia etmişti ki?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol