liam neeson

eldrun
bütün film senaryolarını okutuyorlar, aralarından seçtiği filmlerde oynuyor diye düşündüğüm aktör.çok iyi bir aktör.

batman beginsdeki ra s al ghul rolünde, kötü adam olmasına rağmen, ölüm sahnesinde yine sevindirmiştir beni.
passive
kesinlikle dünyanın en iyi aktörlerinden biri, kuzey irlanda’nın gözbebeği .. özellikle kingdom of heaven’daki godfrey roluyle oyunculuğunun zirvesine çıkmıştır..

asıl mesleği de boksçuluktur. kuzey irlanda gençlik şampiyonasında burnuna aldığı ağır darbeden dolayı burnu bir daha iflah olamamıştır ve o günden sonra boksu bırakmıştır..
nickullah entryoglu
mükemmel aktör, oynadığı her role kendi havasını aksettirip, her rolün altından da, eşsiz bir şekilde kalkabilen, 1952 doğumlu, sırım gibi boylu abimiz. kariyeri boyunca, farklı farklı rollerde oynamış, hemen hemen her filminde de, kötü de olsa, iyi de olsa kendisini sevdirmiştir. ayrıca, schindler s list filmi ile oscar almamış, en iyi erkek oyuncu dalında o yıl oscar a aday olmuştur.
elma sekeriiii
türk medyası, bu kişiyi altına işetmeyi başarmıştır!


akşam gazetesi’nden sayit durmaz’ın haberine göre, ’taken 2’ filminin çekimleri için istanbul’da bulunan oscar’lı oyuncu liam neeson, asmalımescit’te bir mekanda saat 04.00’e kadar eğlendi. neeson, oteline dönerken ise ’sıkıştı’. tuvaletini yapmak için kuytu bir köşe bulan ünlü aktör, fermuarını açtığı sırada flaşlar patlayınca panikledi. aşırı alkollü olan liam neeson, toparlanmaya çalışırken altına kaçırdı. öfkelenen neeson, bağırırken; arkadaşları fotoğraf çekmeye çalışan basın mensuplarını görüntü almamaları için tehdit etti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol