microsoft flight

independence
microsoft’un yeni duyurdugu oyun ya da simulator. henuz hakkinda pek bir bilgi yok ancak simulatorse eger duyurulan $ey, o zaman tum makinelerimizi sifirlamamiz $art olacaktir.

28 cekirdekli, 1 terrabyte ekran karti ve minimum 500gb ram isteyen, 12 terrabyte bo$ hard disk alani gerektiren bir simulator bekliyorum microsoft’tan, her urettikleri simulator nasil olsa makineleri hepten sifirlattiriyor insanlara, bari bu sefer daha da bokunu cikartsinlar.

sitesi $oyle;

http://www.microsoft.com/games/flight/
independence
kendisinden halen bir haber yok, microsoft hicbir $ekilde aciklama yapmiyor. tek temennim en az fsx kalitesinde bir simulator. yok oyun cikartacak olurlarsa tum sanal havacilarin lanetleri uzerilerine olacaktir hic $uphesiz.
independence
sitesine yeni iki video eklenmi$ ancak videoda gozuken ucak ikinci dunya sava$i sirasinda kullanilan ucaklardan. eger bu ucak serisi ile gidecekse fsx her $ekilde eline verir bu flighy $eysinin. ayrica daha oyun mu yoksa simulator mu kimse bilmiyor ama oyunsa yaziktir beklenilen zamana.
independence
video sayisi 4 oldu, sene 2011 oldu ama halen daha ne oldugu ya da ne olacagi ile alakali cok net bir bilgi yok elimizde. fsx’e nazaran goruntulerde a$mi$ bir ustunlu olacagini du$unuyorum ama bu zimbirtinin hangi makinede takilmaksizin cali$acagini hic du$unemiyorum i$te.
independence
5 adet resim yayinlanmi$ ancak eski bir ucakla cekilen resimler oldugu icin insani fazla heyecanlandirmiyor. dolayisi ile halen ne oldugu hakkinda net bir bilgi yok.
lauthres
oyun olduğunu sitenin altındaki microsoft games studios yazmasından anlaşılabilen microsoft oyunudur. oyun sanırım attack on pearl harbor isimli uçak oyunundan etkilenmiştir.
independence
oyun cikmi$, en azindan beta halinde cikmi$ ancak oynayanlar oyunun uzerine kusmu$lar resmen.

eger derdiniz arcade turunde bir oyunsa sizi tatmin edebilirmi$ soylenilenlere gore ama yok siz aslinda sanal havaciysaniz fsx’den $a$mamaliymi$siniz.

okuduklarim bu yonde, indirip deneyince detayini aktaririm.
independence
tanitim videosu $urda;

http://www.microsoft.com/games/flight/

ogrendigime gore 3. parti yazilimlar yuklenemeyecek buna, dolayisi ile wilco falan hak getire. e olm ben wilco’nun a380’i olmazsa neylerim senin urettigin $eyi? ayrica kullanimi ucretsiz ama bir iki ucak ve harita ile. eger istanbul’dan ankara’ya ucmak istersen yeni bir harita satin alman gerekiyor, dolayisi ile ya$ i$ o.

edit: boyutu 1490mb.
independence
fsx’ten cok cok daha agir olan bir yazilim olmu$ bu. fsx de agir bir yazilimdir kabul, hele ki 3. parti yazilimlari da yuklediginiz zaman acilmasi 5 dakikayi falan bulur vasat bir makinede, ancak bu yazilim bamba$kaymi$. minimum gereklilikleri fazlaca kar$ilayan bir makineye sahip olmama ragmen 20 dakika boyunca acilmadi, acilmamasi bir yana makinenin de agzina sicti, makine 20 dakika boyunca dondu kaldi. gorev yoneticisinden exe’sine zor bela ula$arak kapatabildim programi.
independence
fsx’ten cok daha agir bir yazilim olmu$ demi$im daha oncesinde;

#1044526

oysa intel core i7 2600k i$lemcili bir cihazda denendiginde yag gibi kayiyor mubarek.

ama nedir?

fsx ile kiyasladiginizda sadece "cok guzel goruntulere sahip olan bir oyun" olabilir ancak. farkindaysan sadece oyun diyebiliyorum zira fsx’te ki gibi gercek hava ko$ullari, reel tepkimeler falan hic yok bunda. sadece oyun. yani bin kokpite ama hicbir $ey bilme pilotlukla alakali, joysticke kuvvet diledigince ucarsin. bu kadar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol