islamiyet service pack 1

independence
1600 sene sonra artik indirilmesi gereken bir service pack.

icerisinde $unlar barindirilmali;

1- ramazan ayinda sigara icme yasagi bug’i giderildi, sigara serbestligi getirildi.(30 gun bit / 60 gun bit icin idealdir)

2- +35 derece sicaklarda orucluyken su icme yasagi bug’i fixlendi, ayarlarinizi bu yenilige gore duzenleyiniz.

3- turban, car$af gibi buglar her $eye ragmen fixlendi, kadinlarin kiyafet ozgurluklerine temas eden ucuncu parti yazilimlar engellendi.(turban & car$af mode off)

4- recm bugi fixlendi, kadinlari kuma gomerek ta$layan viruslu zihniyet tum islamiyet sisteminden temizlendi.

5- islami uzun ve bicimsiz sakalda, turbanda ve car$afta aranmasini saglayan virusler hepten temizlendi ve bu zihniyetin ileride yuvalandigi yerden cikabilmeleri ihtimaline kar$ilik antiyobaz sistemi geli$tirildi.(antiyobaz system download here(50kb))

6- yatirlara mum yakan, bez baglayan cagdi$i sistem yenilendi, yatirlar ve benzeri yerlerin mutemadiyen temizligi saglandi, bez ve mum ve benzeri tapinma emaresi olan zararli trojenler tamamen temizlendi.

bu service pack’e eklenebilecek daha pek cok $ey var gerci ama $imdilik bunlar bile ileriki gunler icin muslumanlik adina i$il i$il bir yol acabilir esasen.


edit: kullanici talepleri dogrultusunda saat 20:30 lara kadar uzayan ancak saat 04:30 civari imsak yapilan sistem yenilendi, maximum oruc suresi 24 saatte 10 saate indirildi. gerekli islami ayarlariniz default olarak ilk update a$amanizda sisteminize yuklenecektir.
isyankarmuhabir
eger islamiyeti bir os olarak kabul edeceksek, hümanizm de açık kaynak kodlu bir os dur. süperdir, kullanım alani geniştir adami, strese sokmaz, genel kısıtlamalari ve yasakları yoktur, sınırları siz belirlersiniz. güvenlik açıklari diger os lar kadar fazla değildir. sürekli bir yama durumu gerektirmez, ama güncellemeleri takip etmek moderniteden uzaklaşmamak adina yararlı olacaktır.

(bkz: linux)
(bkz: pardus)
independence
bu sene tutulan, onumuzdeki 2 sene icerisinde de tutulacak olan oruclar hakkinda konu$ulanlari ve yazilanlari dinledikten ve okuduktan sonra bu service pack’in bir $ekilde indirilmesi $art gibi geliyor esasen.

bu sene tutulan oruc, onumuzdeki 2 sene boyunca tutulacak olan oruclar yaninda oyuncak gibi kaliyor. saat 00:00 dan sonra teravi namazindan donecek insanlar, gerisini sen du$un.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol