iyi kalpli vampirler

independence
boyle bir vampir turu turedi son senelerde dunyada. atmayan bir kalbin nasil iyi olabilecegi konusunda zerre fikrim olmadigini ba$tan soylemeliyim.

bu tur vampirlerle bizim aramizdaki bir kac fark $unlardir;

onlar daha hizli.
onlar daha guclu.
onlar daha sivri di$li.
onlar gune$in altinda dola$amazlar.
onlar gumu$e kar$i zayiftirlar.
onlar hac i$aretine kar$i zayiftirlar.
onlar kan icerler.

dizi izleyenler bilir, angel isimli diziden bu yana iyi kalpli vampirler her tarafi sarmi$ durumda, zannedersin ki iclerinden mehdi cikacak bu ibnelerin. gecmi$ yuzyillarca suren omurlerinde katlettikleri insan sayisi canlarina yetmi$ ve artik iyi kalpli olmaya ve insanlara zarar vermemeye karar vermi$lerdir. angel efendi iyi kalpliligi sebebi ile insan kani yerine kanalizasyondan sican avlayip kanini icerken bill compton bu konuda daha $anslidir zira bill compton’in zamaninda true blood isimli yapay bir kan vardir ve insan kaninin yerini doldurmaktadir. bu vampirler sadece insan kani icmemekle kalmazlar, ya$ayan hatunlara da a$ik olabilirler, olurlar hatta. misal angel buffy’e az cakmadi zamaninda, bill desen o da sokie yi emiyo duburden. bu vampirlikte iyi i$ var valla, ne ya$laniyorsun, ne saclarin dokuluyor ne ba$ka bir estetik yamukluk oluyor. gucun kuvvetin yerinde, kaslar desen baklava dilimlerini tepsiye dizmi$sin gibi, e kainatta her hatun bunlarin kucagina atlamaya da meyilli.

yani diyecegim o ki, aranizda iyi ya da kotu bir vampir varsa houstondan ula$sin bana hemen bir bulu$ma ayarliyalim. insanliktan canima tak etti arkada$im, vampir olup diyar diyar mali goturme pe$indeyim ozetle.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol