istanbul da kar yağışı

0 /
independence
sabah 03 00 siralarinda ba$lami$ olan ve aslinda 3 gun once beklenen kar yagi$idir..$imdilik cok $iddetli olmamasina ragmen ilerleyen saatlerde $iddetini artiracagi haberler tarafindan duyurulmu$tur.
zany
evden ise iki saatte gitmeme neden olan karyagisidir. hadi lapa lapa yagsa gene iyi. sulu karla birlikte siddetli ruzgar olunca daha da igrenc bi durum.
wilson
bursa istanbul yavrusu oldugu icin istanbul’un isini hallettikten bir - iki saat sonra bursayi’da vurmasi beklenen gundemsel mevzu.
independence
devami bu sabah saat 03:00 itibari ile ba$lami$ olan yagi$..sabahin erken saatleri olmasina kar$ilik yine de heryer bembeyaz bir ortu altinda..bu havada di$ari cikmanin delilikten cok da farkli olmadigini di$ari bakanlar kesinlikle anlayacaklardir..kardan adam ve kardan kadin yapmak icin en guzel firsat..havucu kardan ki$inin kafasina burun niyetine takacaksiniz..bir kari$iklik olmasin.kardan adam yapmaya cali$ip havucun nereye sokulmasi gerektigini bir turlu bulamayip bir hafta yerine oturamayan insanlar tanidim ben..allah korusun.
independence
halen $iddetini degi$tirmeden hatta belki de bir derece daha hizlanarak devam eden yagi$.yarina bu hizla devam ederse istanbul`da hayatin duracagi kesinlikle gercektir.en son boyle oldugunda insanlar halkali taraflarinda ana caddede donma tehlikesi gecirmi$lerdi.dunyanin bilmemkacinci en buyuk ve en geli$mi$ $ehrinde hem de..
cadalosse
belediyenin bu sefer daha hazirlikli karsiladigi; simdilik sadece ara sokaklarda sorun yaratan ve bir turlu durmayan yagis.
independence
pek cok kamu kurulu$unun mesai saatlerinin trafigin felc olmasini engellemek adina degi$ik saatlerde ba$layip degi$ik saatlerde bitmesini dahi saglayan doga olayi.ayrica kamu da gorevli engelli insanlarimiz bugun tatil yapacaklarmi$.
independence
hala durmamakta inat eden yagi$ $ekli..kar guzeldir, beyazlik getirir $ehre, bir nevi pislikleri temizler, orter ama bir yere kadar..hic durmadan devam edince de insanin her i$i aksiyor.
independence
en cok ogrencilerin i$ine yarayan yagi$.ogrencilerin tatilleri bir hafta uzadi..okullar pazartesi gunu acilacakmi$..ogrenci olmak ne guzel bir $eymi$.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol