xxantinothingxx

independence
yeni 5. nesil bilgi sozluk yazarimiz. onayi verildi ama versek mi vermesek mi cok tereddutte kaldik. kendisinden ricam yazdiklarinin icerisine biraz da kultur ve zeka eklesin. hani incir receli ba$ligina "incirden uretilen bir gida maddesi" yazdigi zaman, ustelik bunu sozlugun acili$indan 6,5 sene sonra yaptigi zaman biraz garip oluyor. o ba$liga onu zaten bir $ekilde yazmi$lardir, kendisinin ekstradan ayni tanimi yapmasina hic gerek yok.
atacamadesert
hosgelmis 5. nesil sozluk yazaridir. 6. nesli bekliyorduk yine 5 geldi ya neyse.

incir receli basligi altina biraz daha incir cekirdegini dolduracak seyler yazarsa dadindan yenmez. iyi olur kanimca.
independence
okudugum entrylerinden $unu anladim ben;

kendisinin hemen hicbir konu ile alakali bir fikri yok, hayata dair baki$ sifir. entryleri ya alinti ya da tamamen sozluk tanimi.

su: 2 hidrojen 1 oksijen atomundan olu$an sivi.

oysa bir sozluk yazari su ba$ligina $una benzer $ekillerde bir entry yazar tanim entrysinden sonra;

su: agizdan girdikten sonra vucuttan cikacak delik bulabilmek icin olmadik organlarimizin ucuna ucuna hucum eden sivi.

bir tutam hayal gucu, bir tutam zeka, biraz kultur ve kelime oyunu bireyi rahatlikla sozluk yazari yapabilir ama tdk sinirlari dahilinde cirpindikca bu i$ biraz zor gozukuyor.
epikuros
entry girerken kendisini yormadığı gibi, çömez yapıldıktan sonra tekrar bilgiç olabilmek için gayret sarf etmek yerine başka bir kullanıcı adı alarak yazma kolaylığına kaçmıştır. incinin 3 hilalin arasına alarak kelimelere vurgu yapma(ccc x ccc) trendine kendince bir gönderme yaparak aldığı 2 x arasına sıkıştırılmış nickiyle, akibetinin önceki aldığı fitmeyker nickinden pek farklı olmayacağını bilmesi gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol