teröriste gerilla demek

independence
son zamanlarin trendi de budur.

pkk’li teroristlere kimi gazeteciler ve bu gazetecilerin fikirlerini kendi fikirleriymi$cesine ortaya atan ko$e kiraathanelerde dunya kurtarabilme kapasitesine sahip olan $ahislar.

gerillayi taniyalim once;

gerilla tanimi muhakkak teroristler icin kullanilmaz. kaldi ki kurtulu$ sava$i esnasinda du$man birliklerine kar$i yapilanan ceteler de gerilla sayilirdi.

gerilla belirli bir harp duzenine gore sava$ verir, sivil oldurmez.

gerilla genelde gercekten hak ettigi $eyleri arar, bir ulkenin topraklarinda ya$arken o ulkenin topraklarini bolme cabasina giri$mez.

gerilla teror uygulamaz, bildigin harp yapar.

sen $imdi kalkip uc kuru$luk zekanla(ki 3 kuru$ da normal gunler icin gecerlidir, sezon sonlarinda zekan 1 kuru$ bile zor eder) pkk li teroristlere gerilla der ve bu ki$ilere bir nevi bilinirlik ve statu yuklemeye kalkarsan ve hemen ardindan da "bari$", "demokrasi" ve "halklarin karde$ligi" tadinda cumleler kurar ve bunlarla da insanlari kandirmaya cali$irsan, yazdigin ko$e bir gun gelir gotune girer yumu$ak yumu$ak.

terorist gerillla degildir. terorist bebek oldurur, cocuk oldurur, ya$li insan oldurur, hamile kadin oldurur. terorist amacsiz oldurur, sirf zarar verebilmek adina oldurur, aklinda belirli bir konsept yoktur, mermi bedene girsin yeterlidir onun icin. gerillanin bir felsefesi vardir, terorist teroristtir, herhangi bir felsefeye sahip degildir. kur$unun hedefindeki beden cansiz yege yigildi mi terorist icin tufeginin dipcigine atacagi bir centik anlamini ta$ir bu ölüm, daha fazla bir $ey ifade etmez. ayrica terorist icin öldürdügü her bebek, öldürdügü her yeti$kinle ayni boyda centik ifade eder, daha kisa daha minik olmaz. terörist icin onemli olan ruhun bedenden ayrilmasidir, beden bebek de olsa ihtiyar da olsa terorist icin e$ anlamlidir.

pekk’li teroristlere gerilla tanimi yaparak teroristleri ki$ilik sahibi bireyler olarak tanitma cabalarindan vaz gecin artik. bu millet uzun seneler her $eyi yedi amenna ama bu kadarini da yemez.
elma sekeriiii
vicdanı fakir bir pkk yanlısının hüzünlü repliği...


umarım senin de oğlun; senin içerisinde bulunduğun ülkenin menfaatleri için dağa çıkar; bir kör kur$un gözünden girip beynini parçalar; suratını zor toparladıkları oğlunun cenazesini tanıyamaz hale gelirsin de; vatan sağolsun! demek ne demektir anlarsın....
john maynard keynes
göte göt diyememektir, hatta dememektir. pkk yandaşları çokca yapar oldular bunu. gerilla nedir desek cevap veremezler ama eminim. ben cevap vereyim;

- bir komutanı olmalı. pkk’da bilinen var mı? yok.
- üniforma giymeli, ayırt edilebilir olmalı. pkk’da var mı yok.
- silahlarını açıkca taşımalı. pkk’da bu var mı? yok.
- savaş kurallarına uymalı. pkk’da bu var mı? yok.

ee orospuçocukları o zaman nasıl olacak?
independence
bana tanri demekten farki yoktur. ne terorist gerilladir, ne de ben tanriyim.

edit: gerci bu baki$ acisiyla yakla$tigimizda ben tanriya daha yakinim. hani $imdi hakkimi yemek de olmasin lutfen.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol