kasım demirkaya

rumuz pilis tiray egen
kahraman taksici. kendisi dün; bizim için küçük, sözlük için büyük olan mini zirvenin lojistiğini üstlenmiştir. tanışmamızın 5. dakikasında benim kendisine yaptığım şu rüzgarları;

-ne parası lan sen ne parasından bahsediyosun. bizim kim olduğumuzu biliyomusun siktirtme belanı...

...gibi uzayarak giden laflarımı suküneti ile bertaraf etmiştir. akabinde, yani tanışmamızın 10. dakikasından itibaren birbirimize el ense çekicek kadar samimi olmuşuzdur. hatta bi ara akraba çıkıyoduk, o derece fazla ortak arkadaşımız çıktı. saolsun eksik olmasın çok kahrımızı çekti.
independence
istanbul’da arabasina guvenerek bindigim tek taksici. yakla$ik 1 seneden bu yana tek bu adamin taksisine binerim. tek kotu ozelligi asla dakik olmamasidir. misal telefon acarim gel evden al beni 23:30 da diye, 00:40 sularinda bilirim ki ancak gelir. o yuzden bir yere gidecegim zaman en az 1 saat oncesine randevu veririm kendisine ki 1 saat sonra ancak gelebilsin diye. ictigim mekanlarin kapisindan alir beni, bir de ben arabaya bindikten sonra o mekana girer bir $ey unutmu$muyum falan diye. 1 senedir cep telefonu kaybetmediysem kendisinin sayesindedir.

edit: plakasi 34 tak 18, bir yerde denk gelirseniz ve taksiye binecekseniz bu araca binin, bilgi sozluk’tenim diyin indirim falan da yapar. mesafe yakinda para bile almaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol