mouseless

independence
gorunmez mouse, vallahi bak. yeni uretilen mouse’lar artik gorunmeyecek zira maddesel anlamda herhangi bir mouse yok ortada. kizilotesi lazer ve yine kizilotesi kamera yardimi ile cali$an sistem parmak hareketlerinizi sayisal degerlere dondurup bilgisayara iletecek ve mouse ile her ne yapiyorsaniz ayni i$lemleri yaptiginiz var sayilarak mouse pointer hareket edecek.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/15286190.asp?gid=373
civeng
sırada görünmez klavye var, sonra da görünmez laptop. insanlar sormaz mı kardeşim ne yapıyorsun diye, nasıl açıklayacaksın abi burada mouse var, burada da laptop var diye? kiminin eli mouse gibidir laptop direk algılar, kiminin eli de bırak mouse u elephant bile küçük kalır laptop... tamam tamam, güzel fikir. iyi yanı halı da bile çalışır bu. ama anlamadığım olay, laptop hangi parmağın hangi tuş olduğunu nasıl anlayacak? ben serçe parmağımı mı vurunca sağ tık olacak, yoksa baş parmağımı mı? her elde çalışacak mı? sevgilim elimi tutsa el ele mouse olsak laptop kabul eder mi? yoksa iki tane mi mouse olacak? offff, bi çıksa da alsak...
independence
tv de o anda calan bir $arkiya bilgisayar masasi uzerinde ritmik parmak hareketleri ile darbuka misali e$lik etmeye kalktiginizda bilgisayarinizda direk media player aciliyormu$, soyleyenlerin yalancisiyim.
orqn
fareye her tıkladığında çıkan o ses olmadığı için tutmayacak üründür. sırf bu yüzden laptopu bile fareyle kullanıyorum ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol