10 temmuz 2010 bilgi sözlük mini zirvesi

independence
1 adet 100 luk tekirdag ve 1 adet 70lik ya$ uzum rakisindan sonra zerre hatirlamadigim zirve. cok icmemek lazimmi$ bunu yeniden ogrendim ben.
orqn
söz verildiği saatte başlamış ve mekanın bulunduğu sokakta hiç bir insan kalmayana kadar devam etmiştir.

özet geçiyorum; eğlencenin sohbetin dibine vurulmuştur.

vaz geçtim biraz daha anlatıyorum; bana zerzevat, mutant, tayfa75, sipsi ve independence gibi 5 güzide insanla tanışma fırsatı sunmuştur. mezelerin, servisin şahane olduğu bir mekanda gerçekleşmiş olması da ayrı bir şanstı hepimiz için.

en kısa zamanda serinin devam filmi de çekilecektir, bekleriz.
independence
zirvede yapilan en buyuk salaklik masadaki 6 ki$iden 1 tanesinin bile aklina bir kare resim cekmenin gelmemi$ oldugudur. lan bir tane bile resim cekilmez mi ya?
mutant
çok zevkli geçen bir mini zirve olmuştur. sipsi, zerzevat ve orqn ile tanışmaktan büyük zevk aldım doğrusu. her ne kadar esrakesh yoksa benim boğazımdan geçmez kardeşim bunlar desemde masada bana kulak veren olmamıştır. gece çok eğlenceliydi hatta bir ara şarkı söyleyelim muhabbeti falan açılsada öyle bir hata yapan olmadı. masadan ilk önce tayfa ve sipsi kalktır ama indy o zamanı hatırlamaz, daha sonra bizler muhabbete devam ettik. tabi indy bunlarıda hatırlamaz. heleki en son içtiğimiz kahveler yine harikaydı. indy kahveleride hatırlamaz tabi.
herşey çok güzel ve zevkliydi taki minibüse binip eve gitmek isteyene kadar. orqn ile minibüsün hareket etmesi için minibüsün içinde baya uzun bir zaman bekledik. hatta bir ara ulan ben inip yürüsem daha iyiydi bile düşündüm. nihayet minibüs kalkıp yola çıkıp eve gittiğimde saat dört olmuştu. saat sabah altı gibi uyuduktan ve dokuzda geri kalktıktan sonra 3 saatlik uyku ile gününüz bok gibi geçiyor onuda belirteyim.

gece boyunca beni tek üzen olay esrakeshin aramızda olmayışıydı. badime ne kadar ısrar edip çağıralım desemde kendisi oralı olmadı bile.

haa unutmadan belirteyim gece boyunca masada dönen bir kasım abi muhabbeti vardı. o konuyu açmıyorum bile..
sipsi
her ne kadar tayfa75 yüzünden saat 22.30 civarında kadıköy’e geçebilsek de, güzel bir gece oldu efen’im. mekan hoştu, sözlüğümüzün sevgili yazarlarıyla muhabbet harikuladeydi. gene olsun, gene yapalım, bu sefer esrakesh de gelsin ama, onsuz hep bir tarafım buruktu bütün gece boyunca açıkçası. gözlerim hep sokağın girişindeydi ’belki gelir, belki...’ olmadı. bir sonrakine artık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol