filmlerde kadınların uyandıklarında güzel olmaları

sipsi
bu ne biçim başlık diyenler için başlığın sınırlandırılmamış hali şu şekildeydi: ’özellikle hllywood filmlerindeki kadınların sabahın köründe uyandıklarında bile çok çok çok çok güzel olmaları’.

çok sinir bozucu kadınlardır efen’im bunlar. sabah yatak odasına inceden güneş ışıkları girmeye başlar. yatağa ulaşan ışınlar kadının altın sarısı saçlarını aydınlatır önce, sonra pürüzsüz cildini, hafif ıslak dudaklarını, gözlerini kırpsa rüzgar oluşturacak uzunluktaki kirpiklerini... hafifçe gözlerini aralar, yanında uzanmakta olan adam, başını sağ eline dayamış kadının eşsiz güzelliğini izlemektedir. kadın hafifçe gülümser, ’good morning sunshine’ falan der. öpüşürler bazen sevişirler. biz de ağzımız açık izleriz.

biz dediğim ’biz’ işte, normal kadınlar. sabah telefonun alarmı çalar, sevgili kişisi alarmı kapatır, bir daha çalar, içimizden bir küfür sallarız. zar zor gözler açılır, bazen de çapaktan açılmaz. saç baş birbirine girmiştir. ağzın kenarında gece ağız açık uyumaktan dolayı kurumuş tükürük parçaları bulunabilir. ağızda sigara içmekten kaynaklanan iğrenç bir tat vardır. suratta ise bir ’ha.iktir’ ifadesi.

- good morning sunshine!
+ başlıycam sunshineına! her gün iş her gün iş canıma yetti valla! bu paraya değer mi be! kalk kalk servisi kaçıracağız!
independence
garip ama ayni kadinlar öldüklerinde de guzeldirler, boyle enfes bir ceset tabutta ziyarete acilmi$ falan. bizde olsa sararlar beyaz car$afin icerisine, hop atarlar 2 metre uzunlugunda bir tabutun en dip ko$esine, "helal mi lan hakkiniz?" denir hoca tarafindan ve mezarin etrafinda merhumeyi hayatinda bir kere bile gormemi$ olanlar dahil "helal hacim" derler, topraklar atilir biter gider. yabanci kadinlarin uyumalari da ölmeleri de bir ba$ka guzelmi$, gunumuzun tespiti de bu olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol