the last airbender

elma sekeriiii
bu ay vizyona girecek olan, avatar the last airbender çizgi filminin devamı niteliğinde olmasa bile ana temasının tek bir film olarak ortaya konulmasının meyv...


ay yoruldum... 3d olarak izleyeceğiz bu film bir night shyamalan ürünüdür. eminim ki muhte$em olacak.

çatlayarak bekliyorum.

aha bu da trailer ı:

http://www.thelastairbendermovie.com/
murataydemir193
çizgi filmine hayran olmus bizlerin begenmeyecegine neredeyse emin oldugum film. imdbsi 4.3 su anda. oyuncu seçimi de berbat. ulan prens zuko ile o kara hintlinin ne alakasi var ya da benim güzel ayroh! amcamla o tipsiz iroh adlı herifin?
imphotep
heyecanla bekliyoruz.umarım şişirme görsel efektli standart yapımlardan biri değildir.hikâyesi ve kurgusu ziyan olmasın.
imphotep
#962714
korkulan oldu malesef.çizgifilm serisini izleyenler bilir, hikâye hem egzotik, hem eğlenceli, hem yoğun. film ise bunların hiçbirisine sahip değil. hele 3d’si çok kötü.hareketli sahnelerinde hiç bir şey seçemiyorsunuz.hareketli sahne de pe yok ya, neyse.
ilk film 1.kitap üzerine yapılmış ama bunu hiç bir yerde ilan etmediler. yani "arkadaşlar bu uzun hiâyeyi tek filme sığdırmak doğru olmaz.bu film serinin başlangıç filmidir..üç filmlik süper bir serî yaptık." değil de sadece "süper bir film yaptık." şeklinde lanse edildi. ayrıca film henüz daha olaylar başlangıç aşamasındayken bitiyor fakat ikinci film olacak mı olmayacak mı belli değil."tutarsa" diye girdiler herhalde bu işe. bu da filmi yapanların "oluşturduğumuz hayal kahramanından ne kadar para kaldırsak iyidir." görüşünü iyice sığlaştırdığını açıkca belli ediyor.
bir avatar - the last airbender hayranı olarak bu filmden hayal kırıklığıyla çıktım.bilginize.

edit:
burdan nickelodeon’ı eshefle kınıyorum. filmi türkiye’ye satmayı biliyor ama web sitesi henüz yapım aşamasında.
http://www.nickelodeon.com.tr/
peptid
bu sezon izlediğim en anlamsız filmlerden biriydi bence.çizgi filmini izlememiş biri olarak yorum yapmaya pek hakkım yok belki, ama filmde hiçbir şey anlatılmamış, açıklayıcılığı çok yok. hani bi lord of the rings ile kıyaslamaya kalksak, gökten taş yağar, o derece.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol