nilay ışık

independence
$u $arkidaki sesin sahibi. yakinda bu sesle cok unlu olacak bir hukukcu. $imdiden acalim ba$ligini, ilk bizde yer alsin.

http://www.bilgisozluk.com/umbrella.mp3

ingilizce aksanina kurban oldugum.
elma sekeriiii
ingilizcesi güzel insan, hatun.

insanı çok ilginç bir $ekilde pi$manlık krizlerine sevketmekte.

"kafama sıçiiiiiiiiiim, bana yurtdı$ına git dediler burs verdiler ben gitmediiiiiiemmmm, aklımı skiiiim, hayatım bok gibi! bi ingilizce $arkı söyleyemioooooooooom!
kıza bak; allah belanı versin lan senin! üüüeee bırakın kıçımı büyütücem, çikolatamı getirin bana!"



silkelendim bi an.


edit: tamam ya çok da seksi bi sesi var, of!
epikuros
rihanna’dan tek eksiğinin türk olması olduğunu düşündüğüm bağyan. avrupalı veya amerikalı olsaydı şimdi kesin çok daha iyi yerlerdeydi. kendi bestelerini piyasaya sürdükçe hak ettiği yerlere gelecektir.
independence
aldigim duyumlara gore yakinda bir barda sahne alacakmi$, bekliyorum haberini sabirsizlikla. yemin ederim her gece en on masayi kapatirim istisnasiz.
sipsi
aldığım duyumlara göre yakında bir barda sahne alacakmış, bekliyorum haberini sabırsızlıkla. yemin ederim her gece olmasa da birkaç gece en azından en ön masayı kapatırım. kapatamayabilirim de bilmiyorum. muhtemelen kapatamam. birkaç gece de gidemeyebilirim. içki fiyatlarına bağlı. bir gece giderim ama herhalde, giderim ya giderim, olmadı independence’ın masasına otururum sessizce, çaktırmadan, şşş....
mutant
sesini duyduktan sonra ’’ hadi ama, en kısa zamanda bir yerlrde sahne alsada badimle gibip en ön masadan izlesek, dinlesek’’ dediğim hatun kişi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol