expecto patronum

esrakesh
ruh emici’lerden kurtulmak için kullanılan harry potter büyü komutu. ruh emici ile karşılaşan kişi ile arasında kalkan görevi görür. patronus, bir tür pozitif güçtür. ruh emici’nin beslendiği şeylerin (umut, mutluluk, varlığını sürdürme arzusu) bir yansımasıdır, ama gerçek insanlar gibi umutsuzluk hissetmez, bu yüzden de ruh emici’lerin ona zararı dokunamaz.

patronus’un belirgin bir biçimde oluşturulması da söz konusudur ki harry’nin patronusu çatalboynuzlu geyik şeklindedir. buna da cismani patronus adı verilir. herkesin kendine özgü yarattığı bir patronusu vardır. ama bu zaman içinde değişebilir.
civeng
bu sihri yapabilmek için yapacağınız anda güzel ve mutlu şeyler düşünmeniz gerekir. mesela independence bize bu büyüyü yapmaya kalkışsa tahminimce sitenin ilk kurulduğu günü düşünecektir.
independence
#961238

bu sihri yapabilmek için yapacağınız anda güzel ve mutlu şeyler düşünmeniz gerekir. mesela independence size bu büyüyü yapmaya kalkışsa tahminimce ust katta oturan ahu isimli sari$in universiteli ta$ hatunu du$unecektir. yemi$im sitenin ilk kuruldugu gunu.

(not: entrynin yuksek orani bir ust entry copy paste edilerek yazilmi$tir.)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol