24 haziran 2010 pkk güvenlik güçleri çatışması

elma sekeriiii
elazığ’ın karakoçan ilçesi’nde pusu kuran bir grup pkk’lı terörist seyrantepe barajı’nın güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine ateş açtı.

sepetli motosikletleriyle tarladan köylerine dönen bir aile de, teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmanın ortasında kalınca kurşunların hedefi oldu. çatışmada 2 asker ile motosikletteki şerife gezici (70) hayatını kaybederken, 1 astsubay ile biri çocuk 4 köylü de yaralandı. ağır yaralı astsubay ile 5 yaşındaki mazlum gezici helikopterle elazığ asker hastanesi’ne götürüldü. hakkari’nin çukurca ilçesi’nde mayın patlaması sonucu da 1 uzman çavuş ile
1 er yaralandı.

benduruyorumsebagitti
bir elazığlı olarak canımı daha çok acıtan olay... orada olup, bayrağı kapıp da sokağa ko$mak vardı. aman diyeyim; memleketim diye değil, $u $ehir bu $ehir, hiçbir $ehir ve halkıyla ilgili, bilinçaltında dahi, önyargılar olu$masın. doğulu-batılıya değil, insan’a odaklanalım. terörün dini, imanı, milliyeti, memleketi yoktur; öyle olduğu iddia edilse bile! dünyanın en adi i$lerini yapanlar, kendi $erefsizliklerine maske-kılıf bulamazlar!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol