uzaktan ilişki yürütmek

bir garip muamma
aşk paylaşım demektir. ruhların, bedenlerin paylaşımı. aşkı büyüten, besleyen bu paylaşımdır. mesafeler ise, bu paylaşımın önünde engeldir ve her zaman bir şeyler götürür ilişkiden, içten içe kemirir ilişkiyi.
bir söz vardı:"uzaklık küçük sevgileri yok eder, büyük sevgileri yüceltir; tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi güçlendirdiği gibi" tarzında bir şey. iyi söz, güzel söz de araya yıllar, yollar girince icraatı öyle kolay olmuyor işte. yanında olsun istiyorsun kederinde, omzunda ağlayayım istiyorsun. telefonun ucundan teselli yetmiyor bazen. sevdiğini duymaktan öte hissetmek istiyorsun. gözlerindeki ışıltıyı görmek... elini tutmak istiyorsun, sarılıp uyumak... mutlu anları beraber yaşamak istiyorsun, her an ikinizin olsun istiyorsun yani. aşk ne kadar büyükse özlemi de o kadar yoğundur ve o özlemin yaşattığı acı da bir süre sonra aşkın da celladı olur.
atacamadesert
uzaktan ilişki yürütmek, uzaktan kumandalı araba ile oynmaya benzer; kumandanın pili bitince araba ne kadar uzağa kaçtı ise müdahale şansınız o kadar azalır.
esrakesh
ilişkiye başladığınızda uzakta mıydınız yoksa bir kaç seneniz yanyana geçti de sonra mı aranıza mesafe girdi bir süreliğine işte bu çok fark eder.

şahsi kanaatimce ilk durumda maalesef ilişkinin uzun soluklu olma ihtimali çok azdır. ikinci durumda ise ilişkinin durumu ne kadar sağlam temeller üzerine kurulduğuna bağlıdır ve yürüme ihtimali çok daha fazladır. tabi görüşme sıklığı da uzaktan ilişkiyi etkileyen en önemli şeylerden biridir.
bendis
ilişki ne kadar sağlam, taraflar ne kadar sadık ölçmek için fırsat aslında. seven sevdiğini bekler arkadaş ben anlamam paşa paşa yürücek o ilişki tabi eğer ortada bi ilişki varsa.
criminalwhiterabbit
tavsiye etmediğim eylemdir. bizzat yaşamış biri olarak. tükeniyorsunuz. bir telefon, pc aracılığıyla iletişim zor. büyük bi kavga ettiniz adam çat kapattı teli tamamen hadi al bakalım napcan?? def edceksin evet ama öyle kolayda olmuyo. inceldiği yerden kopuyor. falan filan üff neyse merak eden yaşasın görsün ben almiyim.
bigcoder
eğer sevdiğiniz biriyse ve evlenme aşamasındaysanız uzaklığın önemi yoktur, yaşamaya karar verdiğiniz şehirde evi düzene sokmak eşya almak v.b işlerle uğraşırsınız, tatlı olur.
simplist
tarafların kısa bir süre için birbirlerinden ayrı kalmalarına rağmen ilişkilerinin devam ediyor olması halidir.
ilişkinin geçmişi/ciddiyeti/bağlayıcılığı gibi etkenlere bağlı olarak süresi uzayabilir/kısalabilir.
belirli/belirsiz süre sonrasında durum "uzaktan irtibatı sürdürmek"e evrilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol