ayrılık nedenini söylemeyen sevgili

bir garip muamma
sevmediğini söylese daha mı mutlu olacaksınız abim?
sevmiyor işte. belki başlarda hoşlandı, aşık oldu, her şey çok güzeldi ama bit-ti. görün artık gerçeği. sevmediğiniz ya da karmaşık duygular içinde olduğunuz biriyle beraber olmadınız mı hiç? bitiyor bir süre sonra. türk filminde değiliz ki kardeşi ya da yakın arkadaşı için terk eden fedakar insan olsun. sevmiyor, bir ilişkiye devam ettirecek kadar sevmiyor. tek neden bu.
orqn
ayrılık nedenini söyleyen sevgili’ den bir farkı yoktur. iki türlü de ilişki biter, mal gibi kalırsınız ortada.
ozee
ayrılık nedenini söylememesi, terkedilen bireyi her zaman rezil edecektir. terkedilmiş kişi hep kendince anlamlar,sorunlar bulacak birçok kez kendini suçlu hissedecektir,benden mi acaba,şu yüzden mi,başka sorunları mı var,hala seviyor lan belki....yapılmaması gereken denyoluktur.bir vurdun bir daha vurma,az delikanlı ol.
zerzevat
zaman zaman bu cumlenin sahibi ya da muhattabi olunabilir hatta mutlaka olacaktir, sevmek icin nasil neden gerekmiyorsa sevmemek icin de herhangi bir neden gerekmez aslinda. ayrilik sebebini soylemeyen segili iseniz sakin sebep uretip daha da batmayin. sevgiliniz size bir sebep soylemiyo ise sakin dusunmeyin, arkaniza yaslanin, rahat olun yeni bir manita bulun.
epikuros
muhtemelen ilişkinin başında birlikte olmak istemesinin nedenini de söylememiş sevgilidir.
kalp kırmak istemiyordur. sakladığı ayrılık nedeninin, hiç neden belirtmeden gittiğinde ona duyacağın nefretten daha büyük bir nefrete sebep olacağını biliyordur. ne bileyim, uyurken horluyorsundur, çekilmez ağız kokun vardır, osurup sandalye gıcırdadı diyorsundur, geğirerek istiklal marşı okumandan hoşlandığını sanıyorsundur.
bunları senin yüzüne vurup gitmesi ya kalbini kıracaktır ya da o an ki kinle kafasını kırmana neden olacaktır. her işte hayır ara, tut ki karnın açıktı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol