twitterdaki en iyi sözlük anketi

lost kidy
öncelikle seçeneklerinde bilgi sözlük olmayan ankettir. an itibari ile birincilik %70.3 ile inci sözlük, ikincilik %11.6 ile itu sözlük, üçüncülük %9.7 ile ekşi sözlük, dördüncülük %7.2 ile ihl sözlük ve beşincilik %1.3 ile uludağ sözlük’e aittir. bilgi sözlüğün sıralamaya bile girememiş olması düşündürücüdür.
independence
twitter da bir grup inci sozluk yazari bir anket duzenliyorlar, icerisine kimi sozlukleri koyuyorlar, bizim kimi arkada$larimiz da bilgi sozluk’u alakali anketin icerisinde goremeyince $a$irip kaliyorlar bir de "du$undurucu" olarak nitelendiriyorlar.

oyle bir anketin icerisinde yer almi$ olsaydik, i$te o zaman "lan nerede hata yaptik biz acaba?" diye du$unmemiz icap ederdi. eh bilen bilir, twitter da inci sozluk tarafindan duzenlenen anketlere degil, aktuel ve benzeri dergilerin kapaklarina aboneyiz biz.
epikuros
bu yıl, ispanya liginin son haftası öncesinde ntv’nin yaptığı "ispanya’da şampiyon kim olur?" anketinin, inci sözlük istilası sonucu, tercihler arasında barcelona ve real madrid varken "diğer" seçeneğinin %70 oy alarak sonuçlanması kadar gerçekleri yansıtan bir ankettir.
esrakesh
o kadar twitter kullanıyorum ben nasıl görmedim lan bu anketi. benim gibi aktif bi kullanıcının oy kullanmadığı anketin geçerli olması ne mümkün.



her ne kadar kaale alınacak birşey olmasa da oradaki sonuca üzülen arkadaşlar ee ne yazık demek yerine keşke biraz daha sözlüğe vakit ayırsalar yazsalar negzel olur di mi abidin??

independence
asil du$undurucu olan, tamamen bagimsiz ve hicbir sozluge organik bagi olmayan bir kisim insanlarin hazirladiklari listelerdeki yerimizi(ornk: mart 2010 en popüler sözlükler listesi gibi) du$undurucu bulmayan insanlarin, internet ile alakali her mecraya illegal giri$ yapan bir kisim insanin duzenledigi bir "sozde" anket icerisinde bilgi sozluk’un yer almamasini du$undurucu bulmalaridir. hani sen onca zaman yazma yazma, sonra $ak diye damla aramiza "bak twitter da anket duzenlemi$ler ama bilgi sozluk yok, ayol ne du$undurucu" de.

du$undurucu olan nedir yeniden du$unmek lazim du$unmek kelimesinden kusmadan once.
nerobianco
twitterı baz almak inci sözlüğü kale almak ekşi sözlüğü övmek anasının amını falan filan neyse .. yaşasın bilgi sözlük !
lost kidy
algıda kıtlık böyle bişey olsa gerek. kimin bu anketi açtıgı mıdır mesele? benim açımdan mesele bu anketi kaç kişinin oyladıgı ya da bu anketi açan kişinin aklına anketi açarken bilgi sözlüğün gelip gelmemesidir. ama götünden anlamaya meyilli okuyucular hemen de farklı tepkilere dogru yol almışlar. öz eleştri yapmadan mı gelişmeyi planlıyor bilgisözlük bilemedim. öyle ya da böyle bilgi sözlüğün adının nerde ne kadar geçtiğine bakmak gerekir. örneğin ordaki sözlüklerden birini bilmiyordum girdim baktım, orda bilgisözlük olsaydı da bir kişi bile aaa bilgisözlük varmış biz de bakalım yazalım deseydi daha iyi değil miydi? benim açımdan düşündürücü olan kısmı budur ama biz cümle alemi sallamayız, kendi içimizde takılırız diyorsanız bana ne ki yani?
independence
of hala ayni muhabbet, bayginlik geldi artik.

x ki$i bir anket acmi$(ortada linki bile yok), vay efendim bilgi sozluk bu ankette yer almiyormu$ da $oyleymi$ boyleymi$. ya safliktan midir art niyetten midir bilmiyorum ama bu kadar da salaga yatilmaz ki. ben $imdi ayni anketten bir tane acsam ve ek$i sozluk’u bu listeye dahil etmesem, bir tane ek$i sozluk yazari bu duruma icerlenip aglayip sizlanir mi arkada$im ya, neyin pe$indesiniz anlamadim ki. duyan da zanneder ki cnn international bir anket duzenlemi$ ama icerisinde bilgi sozluk yok. lan bunu soyleyin o zaman dizlerimizi dovelim hep birlikte, hasan ya da ahmet ya da ay$e bir anket acmi$ da icerisinde biz yokmu$uz. e sen soyleyene kadar hicbirimizin bu anketten haberi dahi yoktu ya, neyin hesabindasin bilemedim ki. of yemin ederim of.

edit: hadi bizim haberimiz yok diyelim ve bunu normal kar$ilayalim, arkada$im bu anketten google in bile haberi yok be daha. ayip artik yemin ederim ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol