bir garip muamma

bir garip muamma
kendisi lafmacunda yeni yetmeliğe düşürülünce elinden oyuncağı alınmış bir çocuk misali huysuzlaşmış, acilen yeni bir meşgale bulmak için çabalamış ve yine lafmacun’da gezinirken adını duymuş olduğu bilgi sözlük’ü kendine yakın bulmuş ve üye olmuştur. aslında kendisi ekşi sözlükten de yazarlık teklifleri almış ama dönüp bakmamıştır bile. (bunun için de bir kılıf uydurmalıydım ama bulamdım -hakkında öyle efsaneler dilden dile dolaşıyor ki korktum ekşi’den, yemedi kabul-)
independence
comezlik zamanindan tutup $u ana kadar yazmi$ olduklarindan, sozlukler icin tecrubeli bir insan evladi oldugu a$ikardir. iyi olmu$ gelmesi.
independence
koskoca cumartesi gununu benimle birlikte bir ba$ina sozlukte geciren, gecirmekle kalmayip yazan birey. herkes bir $ekilde atmi$ kendisini di$arilara, bir biz kaldik geriye. bir de sozugu tam olarak kavrayabilse yok mu ya, cok super yazar olacak kendisinden ama 6,5 senelik bir sitede istiklal mar$ı ba$ligini yok olarak farzedip yeni ba$lik acinca bir garip oluyor insan. olsun, duzelir o da.
independence
#972845

"uzuun bir aradan sonra tekrar sozlukte olmanin mutlulugunu ya$iyor kendisi" demi$ eylul 2010 da, sonra aralik 2010 a kadar kendisinden yine haber alamami$iz. ne kisa sureli mutluluklardir onlar oyle anlamadim ki.
bir garip muamma
sözlüğe girmesinin hiçbir anlamı olmadığını fark ettiği için girmemeyi tercih etmekte. girdiği zaman da boş boş bir iki başlığa göz atıp çıktığı için çok da önemli değil varlığıyla yokluğu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol