11 haziran pkk osmaniye jandarma karakolu baskını

elma sekeriiii
dün gece pkk tarafından 22 sularında jandarma komando karakolu’na yapılan baskının ardından, karakol yakınlarında bulunan lojmanlara denk gelen kur$unlarla bir subay e$i ağır yaralandı.


pkk $erefsizliğini kadınlara ve çocuklara uzattığı namlularıyla tekrardan gösterdi.
imphotep
pkk denilen bu insandan bozma mahlukat topluluğunu istesek de,istemesek de tanıyoruz artık.bu soysuzlar barınabileceği yerlerde faaliyet gösteriyorlar.münferit olaylar hafiç,ard arda bir bölgede gerçekleşen olaylar o bölgede yeterince tepkiye yol açmıyorsa oraya kuluçkalanıyor bu şerefsizler.daha sonra bölgede sanki onlardan biriymişcesine hak iddia edebiliyorlar.güneydoğu anadolu bölgemizin güzel insanları şu anda "kürt sorunu" ile "pkk sorunu"arasında sıkışıp kalmış durumdalar.çünkü bu cibiliyetsizler oraya ta 90 dan beri yerleşmiş ve artık yöre halkı için de neredeyse meşru hale gelmişler.
aslında bu pislikleri temizlemek devlet ve ordudan çok yerel halkın elinde olan bir kudret.hatırlayalım ki,giresun,rize ,trabzon bölgesine de sıçramaya kalktı bu kemirgenlker..ne oldu? henüz 2 olay bile olmamıştı ki miting alanındaki bütün bölücüleri halk "kendi üslûbu" ile cezalandırdı.olaylar bitmedi tabiki,bu soysuz çirkefler işi silahlı çatışmaya sokmadan rahat edebilirler mi? buna da nasıl karşı koydu soylu karadeniz halkı,eline çiftesini alan daldı ormana..teker teker yaban domuzu yakalar gibi avladılar bu pislikleri.velhasıl karadeniz bölgesine yanaşamıyorlar.geçenlerde mecliste "mevsimlik kürt işçileri karadenize sokmuyorlar" diye bir açıklama yaptı leşcillerin yabani millet vekili..hemen ardından açıklama geldi; "vaktin olunca gel şantiyelerde bir gezelim seninle,neredeyse mevsimlik işçilerin hepsi güneydoğu anadolulu.." neyse..
bildiğim ve inandığım şu ki; eğer bu acılar devam etmesin istiyorsak,kişisel çabayı esirgemeyeceğiz,yerel halkın kuvvetinden şüphe etmeyeceğiz.kararlı ve dirayetli olursak,ne pkk,ne israil,ne ermenistan,ne amerika kimse bu yıkılmaz kaleden bir adım içeri giremeyeceğini anlayacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol