2010 nba final serisi

orqn
şüphesiz ki boston celtics ve los angeles lakers arasında oynanacaktır.

son yıllardaki en güzel final serisi olacak. bundan iki sene önce de bu iki takım karşılaşmıştı fakat o zaman hem boston şampiyonluğa çok aç, hem de lakers düzensizdi. öyle olunca da boston için kolay bir seri olmuştu. ama bu sene farklı. boston biraz düştü, lakers yükseldi ve artık aynı seviyeye geldiler.

tek isteğim bu serinin kaderini sakatlıklar belirlemesin. lakers’ ta bynum; boston’ da ise wallace ve rondo’ nun sakatlıkları olduğu söyleniyor. rica ediyorum iyileşsinler. iki takım da adam gibi tam kadroyla çıksın mücadele etsin, biz de bu sene çok mahrum kaldığımız basketbola doyalım.
crimson
lakers’ın şampiyonluğa daha yakın olduğu düşüncesindeyim. tamam boston mükemmel bir iş yaptı buralara gelerek ama çok düzensiz bir şekilde geldiler. bir maç rondo coştu, bir maç pierce şut kaçırmadı, bir maç allen şov yaptı, bir maç garnett garnett’liğini gösterdi. ancak lakers her maç aynı çizgide oynayarak geldi buralara kadar. bu derli toplu halleri, her maç bir kahramana ihtiyaç duyan boston karşısında kuşkusuz bir avantaj olacaktır onlara.

ama mükemmel bir seri izleyeceğiz, o ayrı.
orqn
çok keyifli bir ilk maç ve nba finalinde bir maçta atılan en fazla üçlüğe(8- ray allen) tanık olduğumuz ikinci maç itibariyle güzel başlamıştır.

fakat bu iki maçta herkesin gözüne çarpan ve rahatsız eden bir istatistik var; fauller.

bu konuyla alakalı güzel bir yazı buradadır:

http://tinyurl.com/392vxvo

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol