rotamız filistin yükümüz insanı yardım

independence
bir suredir gundemde olan olay, ihh tarafindan duzenlenen organizasyon. alakali ve detayli bilgiler $urada;

http://www.ihh.org.tr/rotamiz-filistin-yukumuz-insani-yardim/

konuyu muhakkak hepiniz biliyorsunuzdur zaten ancak son dakika haberlerine gore gazze’ye yakla$an gemilere dogru israil sava$ gemileri yola cikmi$lar ve gemiden yapilan canli yayinlari engellemeye cali$iyorlarmi$. gemilerin bugun ogle saatlerine dogru gazze kiyilarina ula$masi bekleniyordu eger israil’in herhangi bir engellemesi olmazsa.
independence
insani yardim $uphesiz iyi guzel bir $ey, cici hatta o ama bu yardim konusunda inanilmaz buyuk bir hataya du$uldu. yapilan yardimin insani olmasi gerekirdi, islami degil.

mavi marmara isimli gemiye binenler gerek binerken gerekse gemide sanki birer mucahitmi$cesine tabirlar sergilediler, oysa onlar sadece insani bir amac ugruna yardim ta$iyan gonullulerdi, amaclari insani yardimdi ama propagandalari islami oldu. olayin icerisine dini kattilar, tekbirler getirildi, $ahadetler okundu, sanki cenk yapmaya gidiyorlardi. oyle degildi ama i$in ic yuzu, gazze’ye yardimlarini ula$tirip doneceklerdi.

bu tavirlari ile israil’in eline koz verdiler ve israil her zamanki gibi yine antisemitizm’e sigindirdi kendini.

dun ankara’ya ucaklarla yaralilar ta$indi ve yaralilarin ankara’ya ula$masi ile ankara sokaklarinda ve caddelerinde ayni sesler yankilandi.

+ tekbirrr.
- allahu ekber.

donenler hendek sava$indan donmedi, ortada din adina islam adina verilen bir sava$ yok, neyin tekbiri peki bu?

hata yapiliyor, olaylarin seyri degi$tiriliyor ve israil’în eline yine mazlumu oynayabilmesi adina kozlar veriliyor. yapilmasin boyle, israil’in tebessum etmesine sebep olunacak eylemlerden kacinilsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol