hadise nin okuduğu istiklal marşı

independence
22 mayis 2010 da oynanan turkiye cek cumhuriyeti maci oncesinde gercekle$en durum. sesi guzel gitmi$tir tamam ama ke$ke turkce aksanina daha yatkin birisine okutsalarmi$. sertab erener varken neden hadise’ye okuturlar ki, bilemedim $imdi hic.

$uradan izleyebilir ve dinleyebilirsiniz.

http://tinyurl.com/3yrzql8
elma sekeriiii
tepkiler $u $ekildedir:


müzik otoriteleri, abd’nin new jersey eyaletinde gerçekleşen türkiye - çek cumhuriyeti arasında düzenlenen hazırlık maçı öncesinde çıplak sesle istiklal marşı’nı okuyan hadise’yi yerden yere vurdu. binlerce tepkiden bazıları şöyle: sezen cumhur önal: böyle kepazelik olmaz. garo mafyan: performansi karşisinda yorumsuz kaldim. izzet öz: ilkokul çocuklari da böyle söylüyor. atilla özdemiroğlu: normal şarkida bile detone oluyor.

hadise’nin istiklal marşı’nı yorumlamasının ardından internette yapılan eleştiriler de çığ gibi büyüdü. bazıları şöyle: *mehmet akif ersoy’un kemiklerini sızlatan bir hadisedir. *hadise asker olsaydı, askerliği bitmezdi. * hadise’nin futbol maçında ne işi var? ilk 5 dakika onu da oynatsaydınız bari. *hiç de güzel seslendirememiş. birçok yerde detone olmuş, ’e’ harflerini de açık söylemiş. * ritm, ölçü hak getire. dinlediğim en kötü istiklal marşı yorumlarından biri.


elma sekeriiii
hadisenin bi suçu yoktur. mal kötü en nihayetinde. ben süperim diye dolanmıyor ortalarda, sadece seksepalitesi yüzünden seçiliyor. bu kadına bu mar$ı okutan zihniyeti yağlı kazıklara oturtmak lazımdır. allah belalarını vermelidir ki bizi bu şekilde rezil ediyorlar.
o kadın $arkıcıdır, tenör falan değil.



gerizekalılar ya...
independence
ele$tirilere yaniti $u $ekilde olmu$;

"karşılık beklemeden ülkeme hizmet ettim. bunun adı kepazelik ise ’evet kepazeyim" dedi.

birileri bu kizimiza "ulkeye hizmet" kavramini aciklamali. bir milli macta cikip stadin ortasinda istiklal mar$i okumak ulkeye hizmet degildir, esasen herhangi bir kuruma ya da kurulu$a da hizmet degildir. hizmet etmeyi ne saniyor bilmiyorum, hele hele ulkeye hizmet etmeyi ne saniyor bilmiyorum ama birileri bu kizla feci dalga geciyor, "bak sen ka$riliksiz ulkene hizmet ettin" falan diye dolduru$a getiriyor. nasil bir hayal gucu varsa cepheye mermi ta$imi$ gibi goruyor kendisini muhtemelen.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol