kemal kılıçdaroğlu nun mal varlığı

independence
$imdi chp’ye genel ba$kan olacak ya yuksek ihtimalle, milletin merakini cekiyor bu adamin neyi varneyi yok diye. meraklara merhem olmak amacli bir ara$tirma yapilmi$, mal varligi olarak $unlar cikmi$ ortaya.

kılıçdaroğlu ailesinin üçü ankara’da biri istanbul içerenköyde olmak üzere dört konutu bulunuyor. bu konutlardan iki tanesinin tapusu kılıçdaroğlu’nun eşi selvi hanım’ın diğer ikisi ise bizzat kılıçdaroğlu’nun adına kayıtlı.

arsa ve üç farkli kooperatifi bulunuyor

ayrıca kemal kılıçdaroğlu adına kayıtlı değeri 165 bin lira olarak belirtilmiş bir arsa ve üç farklı kooperatifte değerleri belirtilmemiş hisseler var.

mal bildirimini orataya çıkardığı bir başka gerçek, chp’nin müstakbel genel başkanının tam bir sanatsever olduğu.

8 parçalik mini koleksiyon

kemal kılıçdaroğlu aralarında fikret otyam,nuri abaç gibi farklı ressamların eserlerinden oluşan 8 parçalık minik bir resim koleksiyonu da bulunuyor.

mal bildirimi listesine göre kemal kılıçdaroğlu’nun 27 yaşındaki oğlu kerem’in sahip olduğu tek şey üzerine kayıtlı olan 2004 model otomobili.

2010 yılının ocak ayında açıklanan bu listeye göre kılıçdaroğlu’nun eşi selvi hanım’ın şahsına ait olarak gözüken tek taşınabilir serveti 1983 yılında aldığı pırlanta bir yüzük.

kiliçdaroğlu’nun 92 bin tl’lik borcu var

2008, 2009 yıllarında yapılan mal beyanlarındaki listede selvi hanım’ın
şahsına ait olarak gözüken 10 adet cumhuriyet altını 2010 yılında kayıtlardan düşülmüş. ayrıca alacak verecek listesinde de göze çarpan bir değişim var. listeye göre kılıçdaroğlu’nun 2009 ve 2010 yıllarındaki listesinde 7 bin liralık bir alacağı var. borçlar hanesi ise biraz daha kalabalık. 2009 yılındaki verilere göre kılıçdaroğlu’nun iki farklı bankaya toplamda yaklaşık 92 bin lira borcu gözüküyor..

bu borçlar 2010 yılındaki mal beyanında 57 bin liraya kadar gerilemiş. yani kılıçdaroğlu ailesi eğer arada bir değişiklik olmazsa bir yıl daha bankalara borç ödemeye devam edecek.

bu da haberin tarafimdan araklandigi link.

http://haber.mynet.com/detay/guncel/chpnin-lider-adayi-ne-kadar-zengin/512155
independence
listesini yeniden guncellemi$.

listeye gore kendisinin mal varliginda $unlar var;

ankara balgat’ta 2003 yılında edinilen, edinim değeri 142 bin lira olan selvi kılıçdaroğlu üzerine tapulu konut;

ankara akyurt’ta 2003 yılında edinilen, edinim değeri 57 bin 300 lira olan kendisi üzerine konut;

tunceli’de 2007 yılında edinilen, edinim değeri 75 bin 284 lira olan, kendisi üzerine kayıtlı konut;

burhaniye’de 2009 yılında edinilen, edinim değeri 300 bin lira olan, kendisi üzerine kayıtlı konut.

kemal kılıçdaroğlu’nun ayrıca 1997 yılında üyesi olduğu iki ayrı; akçalı ve gökyurt konut kooperatiflerinde hissesi bulunuyor.

oğlu kerem kılıçdaroğlu’nun üzerinde renault clio marka, 2004 model, edinim değeri 14 bin lira olan ve 2009 yılında alınan bir araç görünüyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25931617.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol