baykal ın skandal kasedi kendisinin çektirmesi

independence
ba$lik boyle olmayacakti elbette ancak 50 karaktere kurban gittim.

tamamen sallama bir haber, gercekle yakin uzak alakasi yok, oyle bir duyumum da yok $uphem de. ancak sozlukler zaten komplo teorilerinin dibine dibine goz kirpmaksizin vuruldugu yerler degil midir. bu da oyle bir du$unce i$te.

deniz baykal ın seks skandalı konulu ba$likta bahsedilen seks goruntulerinin deniz baykal tarafindan bilincli bir $ekilde cektirilmi$ olabilme ihtimali de var, zira sayin olcay baykal’in bunca konu$malara ragmen sessiz kalmasi da bu durumu daha oncesinden biliyor olmasidir.

deniz baykal kendi genel ba$kanliginda chp’nin hicbir $ekilde oy yukseltemeyecegini ve iktidara gelemeyeceginin farkindaydi. e ya$i da bir hayli ilerlemi$ti dolayisi ile siyaset artik kendisine kulfet halini almi$ti. milletvekilligi devam etsin istiyordu ancak genel ba$kanlik artik kendisini cok yoruyordu.

bir diger yandan baykal kendi insiyatifi ile genel ba$kanliktan ayrilirsa herkes tarafindan beceriksiz ve yenilmi$ bir insan olarak adlandirilacakti, du$unulecekti. oyle bir $ey yapmaliydi ki hem genel ba$kanliktan kendi istegi ile ayrilsin hem de bu ayrili$ aninda bile arkasindaki destegi kaybetmesin, tam aksine cogaltabilsin ve magduru oynayabilsin.

i$te bu kasetteki goruntuler baykal’in tum bu isteklerini onune sundu, hem de fazlasiyla. baykal hem arkasindaki destegi cogaltti, hem herkesin daha fazla saygisini kazandi hem de kendi istegi ile ba$kanliktan istifa ederken magdur konumunda da olabildi.

yineliyorum, bu tamamen benim az once nescafe yaparken urettigim bir komplo teorisidir. asli astari yoktur, en azindan $imdilik o anlamda bir soylem hic duymadim gormedim okumadim. i$te bo$ zamani olmak boyle bir $ey, komplonun dibine dibine vurabiliyor insan evladi.
esrakesh
"bakın 70 kusur yaşındayım ama iş bitmedi" mesajını vermek için mi çektirdi lan yoksa sorusunu akıllara getirmektedir.
atacamadesert
orhan veli nin ruhu şadolsun..

kim söylemiş beni
süheyla’ya vurulmuşum diye?
kim görmüş, ama kim
eleni’yi öptüğümü
yüksek kaldırımda, güpe gündüz?
melahat’ı almışım da sonra
alemdar’a gitmişim, öyle mi?
onu sonra anlatırım, fakat!
kimin bacağını sıkmışım tramvayda?
güya bir de galata’ya dadanmışız
kafalari çekip çekip
orada alıyormuşuz soluğu
geç bunları, anam babam, geç
geç bunları bir kalemde
bilirim ben yaptığımı.
ya o, mualla’yı sandala atıp,
ruhumda hicranın’ı söyletme hikayesi?
epikuros
sonra şey olmuş, gizli gizli çektiği bu videoyla nesrin baytok’a şantaj yapmaya başlamış. "bizim olcay menapoza girdi, ben de yaş yetmiş oldu ama hala sabah ereksiyonundan muzdaribim nesrin’cim. ya gene buluşuruz ya da videoyu kanada’daki kaynımgillerin bilgisayarından internete veririm" demiş. nesrin hanım olayı şaka sanmış tabi, "ilahi canım sen de" deyip önemsememiş durumu.

gene bi sabah sayın baykal sabah ereksiyonuna tutulmuş. ereksiyonun fotosunu çekmiş cepten, mmsle atmış nesrin hanıma, altına küçük bi not yazmış -"şerefsizim taş kesildi. genel başkanlık falan sikimde değil, taksiye atla gel pantolon giyemiyorum".

nesrin hanım " göbeğim çıkmış zaten vidyoda, adilik etme" diye yanıtlamış, yatmış uyumuş o sabah.
sonra şey olmuş...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol